Ja jak zwykle coś nie doczytałem i nie bardzo wiem o co biega. Ale niech tak zostanie.
Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Piotrek_B napisał(a):A nie lepiej zakończyć to nieporozumienie w takiej formie jak widzisz w pierwszym poście ?
Każdy "kontrowersyjny" wątek na forum musi zakończyć się bluzgami itp. żeby userzy byli usatysfakcjonowani ? Słowo "przepraszam" w takich wątkach należy niestety do słów deficytowych więc może to uszanujemy ?
No chyba, że Tobie i innym zależy na ciągłym rozdzieraniu szat, wypominaniu co kto komu powedział etc. - to otworzę tamten "kontrowersyjny" i voila jedziemy z cd cro_piekiełka
Klient nasz Pan........
a to ja napisał(a):Widziałeś mnie kiedyś bluzgającą?
I rozdzierającą po forum szaty?
a to ja napisał(a):Przecież sama sobie odpowiedziałam na koniec
jacky z DG napisał(a):
coby było weselej nie tylko na duchu zapraszam na majówkę - tym razem chyba już na za rok do dachówkowej wioski dopóki jeszcze sens takiego krajobrazu będzie na nas oddziaływać...
a potem to już jeno alleluja i do przodu...
a to ja napisał(a):A ja czuję się ... chyba "niepocieszona"
PiotrN napisał(a):Dziękuję Josko,
taka postawa to patriotyzm, bronisz swego.
Powiem Ci, że Chorwacja to dla mnie jedno - to futbol !!!
Chorwaci mają wrodzony talent piłkarski.
Kibicowałem Chorwatom w 1998r. jak zdobywali brązowy medal (osobiście najlepsza drużyna tego turnieju) oczywiście i słynny Davor Suker a później Darijo Srna. Szkoda, że nie udało się teraz awansować do RPA. Ale zawsze pozostaje Dinamo Zagrzeb i Hajduk Split.
Madziarowie też nie awansowali - a brakowało naprawdę niewiele.
Ale są coraz silniejsi, następuje wymiana pokolenia piłkarskiego, utalentowana młodzież przejmuje stery, Krisztian Nemeth - wychowanek Liverpool'u, Georgery Rudolf. Węgrzy wstawią teraz do LM dwa zespoły VSC Debrecen i silniejszy od niego (moim zdaniem) FC Fehervar (dawny Videoton). Oj przypomniała mi się ta Levadia Tallin..........................
A My mieliśmy najłatwieszą grupę i nie wyszło. To co Leo powiedział, szkolenie, wyławianie talentów. Zawsze dziwiłem się, czemu 40 mln naród nie potrafi złożyć dobrej drużyny piłkarskiej.
To taki temat piłkarski poruszyliśmy. Pozdrawiam Wszystkich.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko