Tak ciekawostka dla tych co pytają ojak to jest ze "zdjęciami" w Austrii http://wiadomosci.onet.pl/kraj/dziennik ... wcow/6zzqt
Ciekawe jak będzie ze ściągalnością
Sol-Wagon napisał(a):ołowiany napisał(a):Zaciekawiła mnie sprawa Grecji w tym temacie. Mam nadzieję, że ambasada mi odpowie.
napisz proszę co się dowiedziałeś...z góry dziękuję
hrupek666 napisał(a):gusia-s napisał(a):Za chwilę TVN Turbo 12.15. Program Wypad z Kraju - przepisy, trasa, zwyczaje kierowców. Dzisiejszy odcinek poświęcony Chorwacji.
Spodziewałem się czegoś więcej, M-A-S-A-K-R-A a nawet gorzej
Bocian napisał(a):Słabe to było. Pitolenie, że Chorwaci jeżdżą jak Niemcy i powielanie bajek o obowiązkowym zestawie żarówek...
borasbdg napisał(a):Witam, dostałem wezwanie do zapłaty 55euro z obwodnicy Wiednia chyba z A23 czy coś takiego
Dostał też ktoś może? Jak to wygląda, bo pierwszy raz dostałem, płacić czy nie i jeśli lepiej to zapłacić to jak to zrobić żeby do tych cymbałów zrobić przelew w euro ??
borasbdg napisał(a):
Dostał też ktoś może? Jak to wygląda, bo pierwszy raz dostałem, płacić czy nie i jeśli lepiej to zapłacić to jak to zrobić żeby do tych cymbałów zrobić przelew w euro ??
mervik napisał(a):borasbdg napisał(a):... niechcący przy zarysowaniu samochodu Niemca który wezwał policję
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi