smoki3 napisał(a):Od 1 stycznia 2012 zostaje zniesiony obowiązek posiadania zielonej karty do Serbii. Ubezpieczeniem obowiązującym będzie nasze OC.
Pozdrawiam smoki3
A jakieś wiarygodne (nie gazetowe) źródło możesz zapodać?
Prawie wszystkie firmy dają zk gratis lub za symboliczną opłatą np.5zł i oczyście na cały rok.Raul73 napisał(a):W wielu towarzystwach (nie wiem jak to procentowo wygląda) trzeba za nią jednak dopłacić. Ja płaciłem 30zł za 14-dniową, były tez miesięczne, półroczne i roczne.
pawelh napisał(a):Prawie wszystkie firmy dają zk gratis lub za symboliczną opłatą np.5zł i oczyście na cały rok.Raul73 napisał(a):W wielu towarzystwach (nie wiem jak to procentowo wygląda) trzeba za nią jednak dopłacić. Ja płaciłem 30zł za 14-dniową, były tez miesięczne, półroczne i roczne.
3 lata temu miałem auto które od początku ubezpieczałem w PZU, miało 6 lat i i też zielona karta była gratis.Leszek Skupin napisał(a):PZU bodajże dawało kiedyś gratis Zieloną kartę do pojazdów młodszych niż 5 lat
asikx&rafikx napisał(a):Poniżej cytuję wypowiedź Rafała, który dalej jest zbanowany:
"Witam. Ważny przepis zaczyna obowiązywać od stycznia 2012 w Austrii:
Wszystko przeczytacie pod tym linkiem: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=86815695&postcount=265
Zwracam uwagę na wysokość kwot mandatów.
Pozdrawiam i Zdrowych oraz Spokojnych Świąt życzy
Rafał"
Pozdrawiam
Aśka
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi