Janusz Bajcer napisał(a):Gotowanie z produktów wymaga czasu - produkt ze słoika wystarczy pogrzać.
No, ale skąd on się weźmie w tym słoiku Krasnoludki włożą - trzeba marnować czas przed urlopem
ruzica napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Stołowanie w konobach.
Lub gotowanie ze świeżych produktów zakupionych w Cro Obie opcje wygodniejsze niż targanie słoików
ruzica napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gotowanie z produktów wymaga czasu - produkt ze słoika wystarczy pogrzać.
No, ale skąd on się weźmie w tym słoiku Krasnoludki włożą - trzeba marnować czas przed urlopem
Janusz Bajcer napisał(a):ruzica napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gotowanie z produktów wymaga czasu - produkt ze słoika wystarczy pogrzać.
No, ale skąd on się weźmie w tym słoiku Krasnoludki włożą - trzeba marnować czas przed urlopem
Dla mnie przygotowanie weków w domu to nie strata czasu, wolę mieć więcej czasu na wakacjach.
ruzica napisał(a):Ja na wakacjach gotuję tylko szybkie rzeczy, takie których przygotowanie zajmuje do 30 min. Czyli tyle ile się czeka czasami w konobie. To nie jest duża strata wakacyjnego czasu
madziaimaciek napisał(a):tyle ze dalej nie wiem czy jest alternatywa dla sloikow (poza konobami)
magos napisał(a):Ruzica, a co tam gotujesz w Chorwacji? Napisz, może się zainspiruję
ruzica napisał(a):magos napisał(a):Ruzica, a co tam gotujesz w Chorwacji? Napisz, może się zainspiruję
Ostatnio np. to https://www.kwestiasmaku.com/pasta/spag ... zepis.html
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne