magnus napisał(a):Zibuś napisał(a):Witaj
W zeszłym roku na Korculi mój gospodarz poradził mi dać 5 strąków na litr Rakiji ale ja dałem 8-10 i jest pychotka.
A co dalej ? ja słyszałem że rogacz ma być wysuszony , zmielony i na tym moja wiedza sie kończy.
kw napisał(a): Nalewkę według przepisu podanego przez Kasię
pili niektórzy rok temu na krakowskim spotkaniu.
Ja osobiście z chlebem świętojańskim wolę nalewkę orientalną
o nazwie "Łzy odaliski", którą też niektórzy pili.
Krzysztof
lubelski napisał(a):kw napisał(a): Nalewkę według przepisu podanego przez Kasię
pili niektórzy rok temu na krakowskim spotkaniu.
Ja osobiście z chlebem świętojańskim wolę nalewkę orientalną
o nazwie "Łzy odaliski", którą też niektórzy pili.
Krzysztof
..z kredensu Z.K Wilków... to mam ....dostałem...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne