Heterka napisał(a):Robiłam przelew zaliczki do Chorwacji 3 lutego w Banku Spółdzielczym i bez żadnego problemy, Pani w baku mi wypełniła wszystko , trwało to 3 minutki 10 zł opłata.
A jaki kurs E pani ci wyliczyła w te 3 minutki ?
Heterka napisał(a):Robiłam przelew zaliczki do Chorwacji 3 lutego w Banku Spółdzielczym i bez żadnego problemy, Pani w baku mi wypełniła wszystko , trwało to 3 minutki 10 zł opłata.
bigredone napisał(a):Ustian napisał(a):Ja w niedziele wieczorem przelewalem pieniadze z banku ING. Dzisiaj mi odpisał gosciu, ze ma pieniadze na koncie. Koszt z mojej strony 5 zł. Kurs Euro 4,42 pln
Strata na każdy/ jednym euro ok. 12 groszy. Nie wiem ile wysyłałeś. Teraz policz jaki był faktycznie twój koszt.
bigredone napisał(a):Heterka napisał(a):Robiłam przelew zaliczki do Chorwacji 3 lutego w Banku Spółdzielczym i bez żadnego problemy, Pani w baku mi wypełniła wszystko , trwało to 3 minutki 10 zł opłata.
A jaki kurs E pani ci wyliczyła w te 3 minutki ?
Ustian napisał(a):Ja w niedziele wieczorem przelewalem pieniadze z banku ING. Dzisiaj mi odpisał gosciu, ze ma pieniadze na koncie. Koszt z mojej strony 5 zł. Kurs Euro 4,42 pln
Bonuz napisał(a): Pytanie czy ktoś z Was wysyłał przelew do Chorwacji z PKO BP, jeśli tak to jaka suma pojawiła się u odbiorcy, chcę być pewny że powinno być tyle ile wpisaliśmy.
Bonuz napisał(a):Jak ja opłacę powiedzmy te 8pln -koszt mojego Banku a Pan gospodarz dostanie 25 euro mniej bo tyle mogą wynieść koszty Banków innych to napewno zwróci uwagę uwierz mi.
malinka82 napisał(a):przelew ze zwykłego konta ING- 5zł