kolanko111 napisał(a):Jakie macie doświadczenie z długością luc czasem przelewu z Polski do Chorwacji.Wysłałem 4 dni temu i cisza?.
kolanko111 napisał(a):Jakie macie doświadczenie z długością luc czasem przelewu z Polski do Chorwacji.Wysłałem 4 dni temu i cisza?.
wiolek_lp napisał(a):hmmm u mnie właścicielka po 7 dniach od przelewu zapytana czy dostała przelew nadal mi pisała, że mogę płacić tyle i tyle i jaka kwota dopłaty będzie na miejscu. I nie wiem czy wynikało to z niedogadania językowego, czy faktycznie z czasu trwania przelewu ale jak zapytałam duzymi literami "czy moje pieniądze dotarły bo wysłałam tyle i tyle" napisała, że tak, że przeprasza ale przelew dotarł " dzisiaj rano" czyli na 8 dzień od dnia przelewu
travel napisał(a):wiolek_lp napisał(a):hmmm u mnie właścicielka po 7 dniach od przelewu zapytana czy dostała przelew nadal mi pisała, że mogę płacić tyle i tyle i jaka kwota dopłaty będzie na miejscu. I nie wiem czy wynikało to z niedogadania językowego, czy faktycznie z czasu trwania przelewu ale jak zapytałam duzymi literami "czy moje pieniądze dotarły bo wysłałam tyle i tyle" napisała, że tak, że przeprasza ale przelew dotarł " dzisiaj rano" czyli na 8 dzień od dnia przelewu
Strasznie długo
Ja wysłałam przelew SEPA z mBanku do Zagrebacka Bank 20.12 wieczorem a dzisiaj tj. 22.12 po 12 dostałam maila od właściciela, że kasa dotarła
agabe napisał(a):ile prowizji pobiera mbank bo musze przelac 150 euro zaliczkitravel napisał(a):wiolek_lp napisał(a):hmmm u mnie właścicielka po 7 dniach od przelewu zapytana czy dostała przelew nadal mi pisała, że mogę płacić tyle i tyle i jaka kwota dopłaty będzie na miejscu. I nie wiem czy wynikało to z niedogadania językowego, czy faktycznie z czasu trwania przelewu ale jak zapytałam duzymi literami "czy moje pieniądze dotarły bo wysłałam tyle i tyle" napisała, że tak, że przeprasza ale przelew dotarł " dzisiaj rano" czyli na 8 dzień od dnia przelewu
Strasznie długo
Ja wysłałam przelew SEPA z mBanku do Zagrebacka Bank 20.12 wieczorem a dzisiaj tj. 22.12 po 12 dostałam maila od właściciela, że kasa dotarła
agabe napisał(a):ile prowizji pobiera mbank bo musze przelac 150 euro zaliczkitravel napisał(a):wiolek_lp napisał(a):hmmm u mnie właścicielka po 7 dniach od przelewu zapytana czy dostała przelew nadal mi pisała, że mogę płacić tyle i tyle i jaka kwota dopłaty będzie na miejscu. I nie wiem czy wynikało to z niedogadania językowego, czy faktycznie z czasu trwania przelewu ale jak zapytałam duzymi literami "czy moje pieniądze dotarły bo wysłałam tyle i tyle" napisała, że tak, że przeprasza ale przelew dotarł " dzisiaj rano" czyli na 8 dzień od dnia przelewu
Strasznie długo
Strasznie długo
KrisM napisał(a):agabe napisał(a):ile prowizji pobiera mbank bo musze przelac 150 euro zaliczkitravel napisał(a):wiolek_lp napisał(a):hmmm u mnie właścicielka po 7 dniach od przelewu zapytana czy dostała przelew nadal mi pisała, że mogę płacić tyle i tyle i jaka kwota dopłaty będzie na miejscu. I nie wiem czy wynikało to z niedogadania językowego, czy faktycznie z czasu trwania przelewu ale jak zapytałam duzymi literami "czy moje pieniądze dotarły bo wysłałam tyle i tyle" napisała, że tak, że przeprasza ale przelew dotarł " dzisiaj rano" czyli na 8 dzień od dnia przelewu
Strasznie długo
w mBanku SEPA również 5 zł
agabe napisał(a):czyli jak mam SWIFT CODE i IBAN to zrobie przelew SEPA? czy jeszcze cos musze miec aby zakwalifikowac sie do \sepa?KrisM napisał(a):agabe napisał(a):ile prowizji pobiera mbank bo musze przelac 150 euro zaliczkitravel napisał(a):wiolek_lp napisał(a):hmmm u mnie właścicielka po 7 dniach od przelewu zapytana czy dostała przelew nadal mi pisała, że mogę płacić tyle i tyle i jaka kwota dopłaty będzie na miejscu. I nie wiem czy wynikało to z niedogadania językowego, czy faktycznie z czasu trwania przelewu ale jak zapytałam duzymi literami "czy moje pieniądze dotarły bo wysłałam tyle i tyle" napisała, że tak, że przeprasza ale przelew dotarł " dzisiaj rano" czyli na 8 dzień od dnia przelewu
Strasznie długo
w mBanku SEPA również 5 zł
agabe napisał(a):czyli jak mam SWIFT CODE i IBAN to zrobie przelew SEPA? czy jeszcze cos musze miec aby zakwalifikowac sie do \sepa?