napisał(a) typ » 05.10.2008 08:48
woka napisał(a):Widoki ładne ... bardzo ładne ale co z tego. Są zapewne ładniejsze. Czy musimy kusić los. Kto nie musi - nie ma sensu.
Przecież do Chorwacji jedziemy nie dla gór.
Dla mnie Chorwacja bez gór nie byłaby Chorwacją. Dla mnie właśnie połączenie gór i morza jest tym co mi się głównie tam podoba...
Jolanta Michno napisał(a):TU jest o latających kamieniach. Plumek niewinny. To sprawka pewnego Typa.
No jeśli tym zdjęciem - ciekawostką kogoś zniechęciłem to przepraszam... Myślę jednak, że nie ma co się zniechęcać - jesli ktoś zobaczy zdjęcie z wypadku na autostradzie to przecież nie zrezygnuje z jazdy autostradą
W tym roku byłem po raz któryś z kolei na Jure. Tym razem jechałem sam, bo - no właśnie - kobiety nie miały ochoty, po tym jak ich przewiozłem z Bastu do Makarskiej "na skróty" (albo raczej "na długi") drogami Biokova. I ta droga była dla mnie bardzo ciekawa, tak samo jak na Jure, a może ciekawsza bo pusta, szutrowa i wymagająca dużej uwagi...
Nagrywałem wyjazd na Jure na miniDV, ale nie koncentrowałem się na widokach (bo tego jest sporo w sieci) tylko na samej drodze, czyli kręciłem "mijanki", wycofywanie się, drogę, serpentyny itd... Co z tego, jeśli teraz nie mogę tego wrzucić do sieci bo mój komputer nie ma wystarczającej ilości wolnego miejsca żeby to "obrobić" i wrzucić na youtube. Obiecuje, że jeśli mi się to uda - może zimową porą - to wrzucę.
Ewa - zdjęcia bardzo fajne, szczególnie te które przedstawiają samą drogę, bo takich jest mało. Choć fakt, że zdjęcia nie są w stanie pokazać prawdy
.