Po kilku miesiącach ponownie przeczytane.
Ponownie byłem tam z wami w wyobraźni.
Pokłony.
zawodowiec napisał(a):1 września 2009
Then a bullet with my name on it came buzzin' through a bush
And that big marine he just swatted it with his hand
Just like it was a fly
Whoa Camouflage, things are never quite the way they seem (...)
[Stan Ridgway - Camouflage]
....
- Kurwa jebana, kamień jak telewizor, zaraz się spierdoli!
Wiszę na zjeździe, prosto pode mną trzydzieści metrów niżej stoi Seba. Przytrzymuję obruszonego bajbora ręką. Długo go nie potrzymam, jest ciężki. Za ciężki żebym go odrzucił na bok w sposób kontrolowany, waży dobre kilkadziesiąt kilo. Jak się Seba przytuli do skały to może nic mu się nie stanie, ale może skaleczyć liny.
Puszczam, bo ile mogę tu kwitnąć i skurwiela trzymać. Powoli się obsuwa kilkanaście centymetrów i... zatrzymuje się na skalnym występie. Nasze imiona nie są na nim wypisane.
...
zawodowiec napisał(a):...Tak blisko i tak daleko. Góra nas tak łatwo nie wypuści.
...
Jolanta M napisał(a):Dzięki za oszałamiające poranne widoki. Morze chmur, a wokół górzyste wysepki. Coś pięknego!!!
Zachód i wschód słońca za jednym zamachem. Jakieś plusy jednak to Wasze kiblowanie miało. Zwłaszcza gdy już po wszystkim.
Lidia K napisał(a):PS. Cudowne zdjęcia. Zębami robione?
piotrf napisał(a):Kamilu , wielkie , albo jeszcze większe GRATULACJE ! ! ! !
i równie wielki SZACUNEK dla Ciebie i Seby
typ napisał(a):Po kilku miesiącach ponownie przeczytane.
Ponownie byłem tam z wami w wyobraźni.
Pokłony.
janusz.w. napisał(a):Świetna wyprawa, relacja też
Aguha napisał(a):Chapeau bas.
Leszek Skupin napisał(a):Dziwne ale .... znam to uczucie raz taka wanciora przeleciała koło mnie.... brrrrr na górze to może i telewizor ale na dole to .... TIR jak jebła to tylko zadudniło...
zawodowiec napisał(a):...Leszek Skupin napisał(a):Dziwne ale .... znam to uczucie raz taka wanciora przeleciała koło mnie.... brrrrr na górze to może i telewizor ale na dole to .... TIR jak jebła to tylko zadudniło...
Brrr... gdzie to było Lesiu, w Tatrach? Tam też taki syfiasty rzęch, coś wiem. Czujesz jak się musiałem czuć jak potem małpowałem do góry żeby odblokować liny a nade mną była ta wisząca kupa kamieni...
Dzięki wszystkim Czytelnikom!
pzdr
Kamil
zawodowiec napisał(a):1 września 2009
Then a bullet with my name on it came buzzin' through a bush
And that big marine he just swatted it with his hand
Just like it was a fly
Whoa Camouflage, things are never quite the way they seem (...)
[Stan Ridgway - Camouflage]
....
- Kurwa jebana, kamień jak telewizor, zaraz się spierdoli!...
garwill napisał(a):szliście jak puszczało, czy mieliście jakiś opis drogi? sa jakieś przewodniki po tamtym terenie?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe