jacek77 napisał(a):Jeżeli pojedziesz przez Rajke to faktycznie wjedziesz na M1, ale ten odcinek do zjazdu z M1 na Csorna jest bezpłatny, wiem bo jechałem tą drogą już trzy razy
Pzdr Jacek
Adam Dziuszko napisał(a):jacek77 napisał(a):Jeżeli pojedziesz przez Rajke to faktycznie wjedziesz na M1, ale ten odcinek do zjazdu z M1 na Csorna jest bezpłatny, wiem bo jechałem tą drogą już trzy razy
Pzdr Jacek
Które przejscie jest lepsze?Redics-Mursko Sredisce czy Letenye
jacek77 napisał(a):Ja jeżdże przez Letenye, jest tam po ćhorwackiej stronie duży parking z czynnymi całą dobe barami i mjenacnicami + stacja benzynowa, a klika km dalej jest wjazd na autostrade
Ivcia napisał(a):jacek77 napisał(a):Ja jeżdże przez Letenye, jest tam po ćhorwackiej stronie duży parking z czynnymi całą dobe barami i mjenacnicami + stacja benzynowa, a klika km dalej jest wjazd na autostrade
Potwierdzam, aczkolwiek zdarli tam na nas strasznie przy wymianie waluty
jacek77 napisał(a):Jeżeli pojedziesz przez Rajke to faktycznie wjedziesz na M1, ale ten odcinek do zjazdu z M1 na Csorna jest bezpłatny, wiem bo jechałem tą drogą już trzy razy
Pzdr Jacek
daisykf napisał(a):pioszczep napisał(a):A w jaki sposób można ominąć Budapeszt jadąc od strony Koszyc?
A po grzyba ze Stalowej Woli jedziesz na Koszyce. To tylko pozorna oszczedność
pioszczep napisał(a):A w jaki sposób można ominąć Budapeszt jadąc od strony Koszyc?
jacek77 napisał(a):Adam Dziuszko napisał(a):jacek77 napisał(a):Jeżeli pojedziesz przez Rajke to faktycznie wjedziesz na M1, ale ten odcinek do zjazdu z M1 na Csorna jest bezpłatny, wiem bo jechałem tą drogą już trzy razy
Pzdr Jacek
Które przejscie jest lepsze?Redics-Mursko Sredisce czy Letenye
Ja jeżdże przez Letenye, jest tam po ćhorwackiej stronie duży parking z czynnymi całą dobe barami i mjenacnicami + stacja benzynowa, a klika km dalej jest wjazd na autostrade
Pzdr Jacek
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi