Korki są rano w sobotę i po południu w niedzielę.
Winotu chce jechać 14-16 w sobotę więc nie powinno się długo stać na zwężce przed Skoczowem.
Można alternatywnie odbić wcześniej w Pawłowicach na Cieszyn.
bzyq74 napisał(a):Korki są rano w sobotę i po południu w niedzielę..
bzyq74 napisał(a):Winotu chce jechać 14-16 w sobotę więc nie powinno się długo stać na zwężce przed Skoczowem..
bzyq74 napisał(a):Można alternatywnie odbić wcześniej w Pawłowicach na Cieszyn.
Torac napisał(a):
W sobotę od Ochab do Skoczowa stałem w korku jakieś 40 min (to tyle żeby przejechać Rybnik , dojechać do Wodzisławia i minąć go -potem z górki.)
Wracałem niedzielę - jeszcze gorzej - już od ślimaka - Cieszyn - Bielsko po światła w Skoczowie - dalej nie wiem bo uciekałem na Cieszyn,Karvinę.
Dopóki nie oddadzą A1 do granicy nie ma się co pchać na Chałupki.
zonatyfacet1 napisał(a):Na cholere jechać przez Chałupki i te zadupia??? Przecież masz prostą, dwupasmową drogę z Warszawy do Cieszyna!!! Niektórych w ogóle nie łapię... jakieś rozumowanie nie z tej bajki.
Walisz na Bielsko Biała - Cieszyn - Brno. Po co Ci te zadupia ROW?
hepik napisał(a):Torac napisał(a):
W sobotę od Ochab do Skoczowa stałem w korku jakieś 40 min (to tyle żeby przejechać Rybnik , dojechać do Wodzisławia i minąć go -potem z górki.)
Wracałem niedzielę - jeszcze gorzej - już od ślimaka - Cieszyn - Bielsko po światła w Skoczowie - dalej nie wiem bo uciekałem na Cieszyn,Karvinę.
Parafrazując przysłowie -gdyby kózka nie skakała-gdyby Małysz nie skakał w Malince,torac nie stał by w korku
Najbliższe Grand Prix w skokach za rok
Torac napisał(a):
Torac - cały czas kombinuje, zawrócił na Wiślance przed Skoczowem , zajechał do Cieszyna (tam zorientowawszy się że nie jest lepiej) pognał do knedlikow) Tam jedynie uważał na Czecha który dając kierunkowskaz w prawo skręcał w lewo, podążył do Gołkowic.
Letnie grand Prix co prawda za rok, ale w górach rozpoczął się czas dożynek - Jeśli się nie mylę to w Brennej już w ten weekend.
Torac napisał(a):mkm napisał(a):Następnym razem jedż ze Skoczowa na Bielsko ... 5km. za Skoczowem zjedż w lewo na Jasienicę ( przy Makdonaldzie ) ... bijesz jak przecinak na Chybie , Strumień i cały korek masz w d....
Ale wtedy będę musiał jechać przez Jastrzębie
zonatyfacet1 napisał(a):http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=katowice&daddr=brno&hl=pl&geocode=FTz7_gIdpkciASnRzKE2I84WRzG7-lkFNSqvuQ%3BFUSY7gIdz3j9ACkRUT_AOpQSRzGwsRRmD68ABA&mra=ls&sll=52.025459,19.204102&sspn=7.845507,23.269043&ie=UTF8&z=8
to zła trasa wg maps.google.pl wal na Cieszyn
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi