luckyboy napisał(a):Ja zamierzam wyjechać z Torunia w Niedzielę ok. 12 (wyśpię się na maxa i zjem spokojnie śniadanie i wtedy pojadę na jeden raz do końca) i rano być w Makarskiej, aby znaleźć kwaterę skoro świt, bo też jedziemy w ciemno W Niedzielę powinien być mały ruch na krajowej "1", a cały "peleton" zdąży już dojechać na miejsce
vizila napisał(a):Wyjeżdżamy w piatek 3.06 kolo 18 z wroclawia jesli ktos chce sie zabrac z nami z Wrocławia zapraszam jedziemy golfem 4 tdi jedziemy zgodnie z przepisami jesli komuś pasuje zapraszam mail powinien byc dostaepny. Omijamy autostrady słoweńskie.
dids76 napisał(a):vizila napisał(a):Wyjeżdżamy w piatek 3.06 kolo 18 z wroclawia jesli ktos chce sie zabrac z nami z Wrocławia zapraszam jedziemy golfem 4 tdi jedziemy zgodnie z przepisami jesli komuś pasuje zapraszam mail powinien byc dostaepny. Omijamy autostrady słoweńskie.
Popraw datę wyjazdu, bo ktoś pomyśli że się w czasie cofasz
Ehelon napisał(a):Fludzi ja lece w kierunku Splitu z Krosna w nocy z 2 na 3 sierpnia ... Jak zrewidujesz termin wyjazdu to daj znać na dwa samochody zawsze ražniej
Traske widzę ze zaplanowales taką jak ja tylko ze nauczony doświadczeniem unikam wjazdow na CRO w sobotę rano do tego w szczycie sezonu .....
Pozdro
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi