PawelQba napisał(a):A czy ktoś coś powie na drugi temat czyli łódki.. 8 osób na wyspę Vis.. jak najlepiej byłoby można to zorganizować
Ktoś z was był ?
Z jakiego konkretnie miejsca w Chorwacji chcesz się wybrać na Vis.
PawelQba napisał(a):A czy ktoś coś powie na drugi temat czyli łódki.. 8 osób na wyspę Vis.. jak najlepiej byłoby można to zorganizować
Ktoś z was był ?
histe napisał(a):[...]
Jak już pisali przedmówcy plan jest za ambitny, za dużo miejsc , za dużo jazdy, zwłaszcza w pełni sezonu np Smolonje- Dubrownik -Smolonje to co najmniej 6 h w aucie + zwiedzanie Dubrownika i masz cały dzień z głowy
[...]
konrad000 napisał(a):buty native....
..też się wybieram do Pakostane (pierwszy raz). jeśli miałbyś do polecenia jakieś miejsca czy okoliczne ciekawe atrakcje to będę wdzięczny za o odesłanie.
konrad000 napisał(a):przy okazji ,też się wybieram do Pakostane (pierwszy raz). jeśli miałbyś do polecenia jakieś miejsca czy okoliczne ciekawe atrakcje to będę wdzięczny za o odesłanie.
pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):konrad000 napisał(a):przy okazji ,też się wybieram do Pakostane (pierwszy raz). jeśli miałbyś do polecenia jakieś miejsca czy okoliczne ciekawe atrakcje to będę wdzięczny za o odesłanie.
pozdrawiam
W wątku o Pakostane byleś, ale widocznie nie wszystko czytałeś.
Roksana.concept napisał(a):W tym roku kupiłam taki sam rozmiar co poprzednio 38/39, pochodziłam chwilę po domu i wymieniłam na większe. Pani, u której wymieniałam wspomniała, że od słonej wody i ekspozycji na słońcu mogą się skurczyć. Mowa o tych butach
PawelQba napisał(a):Jakiś punkt na jedzenie.. W okolicach końca Austrii/Słowenii/początku Cro ? Coś ktoś poleci ?
Jak wygląda jedzenie na Słowenii ? myślałem żeby tam, jadąc bokami autostrady zajechać na jedzenie.
7h do wyjazdu