alfa1968 napisał(a):W Chorwacji byłam w 2000r .Jeszcze tam wrócę.No przecież nie zamykają Chorwacji dla turystów, to jeszcze zdążę ją odwiedzić-może w 2014r. W tym roku padło na Francję,...
alfa1968 napisał(a):Francja, Niemcy, Dania- to wyższa cywilizacja- wszystko szanują i nic ci nie ukradną - chyba, że opisywani wyżej imigranci, ci z Polski też- cisza, spokój,pełna kultura- trochę nudno. Włochy dziki kraj- głośno, radośnie,szybko i z wielkim hukiem - tu naprawdę możesz coś przeżyć.Grecja - jeszcze większa dzicz- jak Włochy do kwadratu.Chorwacja -znienawidzą mnie za to- coś pomiędzy Włochami a Grecją. Włochy , Grecja i Chorwacja - to broń Boże nie niższe loty - to INNE LOTY
alfa1968 napisał(a):Chorwacja -znienawidzą mnie za to- coś pomiędzy Włochami a Grecją.
alfa1968 napisał(a):A co ty taki nerwowy. Każdy ma prawo do własnego zdania. To moje przemyślenia na podstawie moich prywatnych doświadczeń. W końcu komuna skończyła się dawno temu i jest wolność słowa. A skupiać będę się na tym na czym mi się podoba..
alfa1968 napisał(a):Lednice napisał(a):alfa1968 napisał(a):Francja, Niemcy, Dania- to wyższa cywilizacja- wszystko szanują i nic ci nie ukradną - chyba, że opisywani wyżej imigranci, ci z Polski też- cisza, spokój,pełna kultura- trochę nudno. Włochy dziki kraj- głośno, radośnie,szybko i z wielkim hukiem - tu naprawdę możesz coś przeżyć.Grecja - jeszcze większa dzicz- jak Włochy do kwadratu.Chorwacja -znienawidzą mnie za to- coś pomiędzy Włochami a Grecją. Włochy , Grecja i Chorwacja - to broń Boże nie niższe loty - to INNE LOTY
Ja bym się skupił na Twoim miejscu na relacji z Francji, bo ta chcarakterystyka państw i narodów jest masakryczna
A co ty taki nerwowy. Każdy ma prawo do własnego zdania. To moje przemyślenia na podstawie moich prywatnych doświadczeń. W końcu komuna skończyła się dawno temu i jest wolność słowa. A skupiać będę się na tym na czym mi się podoba.
Mimo wszystko pozdrawiam Cię serdecznie.
Z napisał(a):Na miękko go bierz,mam kilka zdjęć z Nicei lecz nie będę wklejał w Twoim temacie,port w Nicei podobał mi się szczególnie nocą(mieliśmy apartament na wzgórzach koło portu i punktu widokowego).