napisał(a) tony montana » 20.02.2020 18:55
Obiecałem kiedyś parę zdjęć z naszego ośrodka między
Carpentras a AubignanPołożony jest blisko głównej drogi łączącej oba miasta
Blisko stad do Awinionu (25 minut autem), Orange (to samo), Luberonu (nieco dłużej), Arles i innych pięknych miejsc w Prowansji
Parę rzeczy inaczej zorganizowałbym, ale ogólnie jako miejsce wypadowe bardzo na plus. Obsługa była bardzo miła i wszyscy pozdrawiali się bonżurami. Wyposażenie dwupoziomowego domku fantastyczne. Ciekawostka - łazienka na dole, sracz bez umywalki na górze
Codziennie rano można na miejscu (obok recepcji) kupić świeże pieczywo i słodkości - pani przyjeżdża tak koło 8 rano
Basen otwarty jest dopiero od 10 więc trochę kicha (i zamykany na noc o 20) więc o winku nad basenem można zapomnieć
To jest basen
Jest mnóstwo miejsc parkingowych, boisko do kosza, nie można grillować (o tym nie myślałem w sumie nawet przy panujących w lecie temperaturach)
Do bramy dostaje się kod, który trzeba wyskoczyć i wbić wjeżdżając, ewentualnie poczekać, aż ktoś wyjeżdża (od strony ośrodka działa fotokomórka i kodu nie potrza)
Wieczorem są imprezy z francuską muzyką. Na terenie działa pralnia, w ogromnych pralkach można wyprać swoje rzeczy za 5 Oiro (co uczyniłem), teoretycznie trzeba mieć swój detergent, ja nie miałem detergentu ale miła Pani Francuzka z obsługi uśmiechnięta dała mi chemię
To jest alejka koło nas
To sa kwiatki "na ośrodku"
Tu się idzie na basen
Jak widać Aquafun rządzi
To jest lawenda
To jest nasz ośrodkowy kot