Miało nie być relacji, a tu taka niespodzianka przy porannej kawie w Grecji
Będę zaglądać ... w wolnej chwili
Ps.Tu u mnie mała woda 0,25 euro, pita 2,50 euro ... więc za dyszkę głód zaspokoimy
piotrf napisał(a):Tony , mam tak samo - Paryż , czy północna i wschodnia Francja to jeszcze nie powód do . . . sam wiesz
Mam jeszcze tyle "do poprawki" , że dla samej Francji mogę śmiało żyć jeszcze przez 30 lat
Z przyjemnością będę śledził Twoją relację
Pozdrawiam
Piotr
mysza73 napisał(a):Miało nie być relacji, a tu taka niespodzianka przy porannej kawie w Grecji
Będę zaglądać ... w wolnej chwili
Ps.Tu u mnie mała woda 0,25 euro, pita 2,50 euro ... więc za dyszkę głód zaspokoimy
ajdadi napisał(a):Ale wstęp ...oczywiście będę zaglądać
aga_stella napisał(a):Zapowiada się pięknie i ciekawie. Zdjęcia 1, 2 z kulką - wow, no i 11 z lawendą - bajka. Ostatnio byłam na polu lawendy pod Krakowem Ale cóż dobra i namiastka.
Chętnie będę zaglądać, bo coś mi się wydaje, że byliście w całkiem innych miejscach niż ja.
Janusz212 napisał(a):I ja chętnie popatrzę. W zeszłym roku jadąc z Hiszpanii do Włoch przejechaliśmy Prowansję i nocowaliśmy w Avignion.
Było fantastycznie i planujemy tam pojechać na 2 tygodnie ale ze względu na ceny nie wiemy kiedy to nastąpi
A co do języka w najgorszym wypadku odpowiedź brzmiała "am franses" i nie było sensu kontynuować po angielsku
Kulka to się wszędzie załapiekulka53 napisał(a):Pierwsze zdjęcie - i już jestem na TAK
To górskie (z kulką ) też super.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Lazurowe Wybrzeże
... znajomi w tym roku zrobili sobie objazdówkę i na same autostrady wydali prawie tysiaka ... ... dlatego u nas Francja tylko w relacjach ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Kierunek póki co poza obszarem zainteresowań, ale z przyjemnością popatrzę .
A tu mnie zaskoczylas bo znajac Twoje (Wasze) upodobania
tony montana napisał(a):Mnostwo lokalnych potraw, słodyczy,