piekara114 napisał(a):Jak nie podobają mi się duże i wysokie hotele to te jednak swoim kształtem i niespotykanym dizajnem przyciągnęły moje oko i nawet mi się podobają....
Na pewno są "ładniejsze" od hotelowisk w Bułgarii czy okolic Barcelony
piekara114 napisał(a):Jak nie podobają mi się duże i wysokie hotele to te jednak swoim kształtem i niespotykanym dizajnem przyciągnęły moje oko i nawet mi się podobają....
Mikromir napisał(a):Bardzo ładne te górki. Się mi podobają mocno...
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):MONT VENTOUX
... piękne miejsce z fantastycznymi widokami ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Zdjęcie dla Kulek z Kulką (ale oni chyba tu nie zaglądają)
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):Zdjęcie dla Kulek z Kulką (ale oni chyba tu nie zaglądają)
Supraaaaaajs
Zaglądają....
Gołoborza Ventoux super. Takie krajobrazy lubię... ale takich wiatrów to już niekoniecznie.
Nadmorskie miasteczka też mi się podobały, zwłaszcza to pierwsze Saintes Maries de la Mer. Klimaty jakby apulijskie
Hotelowce... nawet fajne
kulka53 napisał(a):Ceny faktycznie są powalające
A nie mogliście się podzielić? . Do jednego zabytku wchodzisz z synem, do drugiego - Żonka z córą. Jedni zwiedzają, inni idą w tym czasie na lody .
Zawsze to lepiej niż nie zobaczyć wewnątrz niczego.
Nam się zdarzało w Grecji czy na Sardynii tak robić ale nie ze względu na ceny wejściówek bo te są akceptowalne, poza tym jest nas tylko dwójka. Bardziej z powodu że np Małgosia była zmęczona a ja chciałem coś koniecznie zobaczyć, albo ona chciała zobaczyć a mnie to nie interesowało.
marze_na napisał(a):kulka53 napisał(a):Ceny faktycznie są powalające
A nie mogliście się podzielić? . Do jednego zabytku wchodzisz z synem, do drugiego - Żonka z córą.
O tym samym sobie pomyślałam czytając relację .