Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze o Wasze strony domowe z Chorwacja w tle ....

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 03.06.2005 10:58

Witam,
mam prosbe zeby Ci Cromaniacy co maja swoje strony domowe ( z opisami wrazen z podrozy oczywiscie ) tu sie wpisali z linkami - naturalnie dobrowolnie. Nie daje rady szukac wszystkich po postach choc szukam .... wiec prosze o ujawnianie sie :)
Chce zebrac u siebie linki do Waszych stron domowych w jadnym kawalku ..... mam juz namiary na strony:
"Moja Chorwacja" Darka Sosinskiego,
Lastovo - Panstwa Bielawskich,
Rabac- Labin Krzysztofa ,
"Nasze Podroze" Justyny i Tomka ....
Moze ktos jeszcze dopisze sie to z przyjamnoscia umieszcze link na swojej domowej .... wlasnie naszła mnie motywacja na rozbudowanie dzialu o Chorwacji.
Z gory serdeczne dzieki ...
Aneta
www.sasaneczka.prv.pl
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 03.06.2005 11:26

Witaj
Podałem moją stronkę wpisując się Wam do księgi gości. www.volumen.webpark.pl
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 03.06.2005 11:51

volumen napisał(a):Witaj
Podałem moją stronkę wpisując się Wam do księgi gości. www.volumen.webpark.pl

OOOO super !!!! dzieki .... pamietam wpis .... oczywiscie przeoczylam tylko link :) dzieki za przypomnienie .... idzie do galerii za chwilke :)
Pozdrawiam Aneta

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone