Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o super duży camping w Dalmacji Ś. i Połud.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adusia
Globtroter
Proszę o super duży camping w Dalmacji Ś. i Połud.

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 22.04.2009 09:32

Witam poszukuje naprawdę super campingu- z pięknymi widokami nad
samym morzem, z drzewami, knajpami,sklepami i super czystymi
łazienkami oczywiście z ciepłą wodą. Wolałabym aby nie był gdzieś na odludziu. Jeśli ktoś mógłby polecić to będę bardzo wdzięczna pozdrawiam
Ostatnio edytowano 21.05.2009 09:48 przez adusia, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.04.2009 09:37

A czemu nie Wybierzesz z tych, które opisywane są na forum?
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 22.04.2009 09:56

JacYamaha napisał(a):A czemu nie Wybierzesz z tych, które opisywane są na forum?

Ja czytam czytam i nic już nie wiem. Większośc widzę woli takie ciche rodzinne . Ja znów wolę taki ,że wszystko na nim jest i do miejscowości nie daleko. Gdyby ktoś taki znał i nie byłoby problemu z poradzeniem to jednak bardzo poproszę o podpowiedź
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 22.04.2009 10:07

adusia napisał(a):
JacYamaha napisał(a):A czemu nie Wybierzesz z tych, które opisywane są na forum?

Ja czytam czytam i nic już nie wiem.

Jeżeli sama nie potrafisz sobie wybrać kempingu , to w jaki sposób my możemy Ci pomóc :?: :roll: polecanych kampów na forum jest mnóstwo...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.04.2009 10:10

To żeby Ci pomóc/namieszać proszę popatrz tu.
Albo tu gdzie jest wszystko o czym Pisałaś.
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 22.04.2009 11:19

JacYamaha napisał(a):To żeby Ci pomóc/namieszać proszę popatrz tu.
Albo tu gdzie jest wszystko o czym Pisałaś.

Ja tak cichutko jeszcze raz proszę o moze polecenie jakiegoś jednego , no niech będzie hahah 3 poleconych, na których ktoś był dziękuję i pozdrawiam
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 22.04.2009 11:22

Znajomi polecili mi Galeb a jak poczytałam na forum o łazienkach i czekaniu do nich w kolejkach to ja dziękuje bardzo za takie coś
Vjetar
Legenda
Re: Proszę o super duży camping w Dalmacji ŚRODKOWEJ

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.04.2009 12:52

adusia napisał(a):Witam poszukuje naprawdę super campingu- z pięknymi widokami nad
samym morzem, z drzewami, knajpami,sklepami i super czystymi
łazienkami oczywiście z ciepłą wodą. Wolałabym aby nie był gdzieś na odludziu. Jeśli ktoś mógłby polecić to będę bardzo wdzięczna pozdrawiam

Takie rzeczy to tylko w Erze.
Nie słuchaj/czytaj wszystkiego tak dosłownie - zawsze się coś komuś trafi. Jedna czy dwie opinie nie skreślają kampu na zawsze. Sprawdź sama i więcej wiary bo do 2015 się nie Zdecydujesz. Zresztą, jak 2-3 dni (albo na dzień dobry) Ci się nie spodoba to jest w tej samej miejscowości jeszcze kilka innych. Zaraz obok jest miejscowość, w której są kolejne....
m_cowboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) m_cowboy » 22.04.2009 14:11

Mogę z czystym sumieniem polecić kemping w Loparze na Rabie. Byłem tam 2 razy i zawsze było Ok. Ostatnio chyba mocno odświeżyli łazienki - na zdjęciach w necie. To wielki kamp przy samym morzu. Bardzo ładna, płytka zatoczka z widokiem na góry na stałym lądzie. Plaża wielka jak na Chorwację i 100% piasku. Jest tam wszystko co wymieniłaś z rozrywek i infrastruktury. Jedyny wyjątek to, że Lopar to małe miasteczko.
Co do kolejek i czystości w łazienkach (sprzątane kilka razy dziennie), to jak wejdziesz zaraz po sprzątaniu to będzie sterylnie, ale nie licz na to że wchodząc jako druga, piąta lub 16 osoba pod prysznic też będzie nienagannie. Na żadnym kampie nikt nie sprząta po każdym kto bierze prysznic, więc po kilku osobach NA PEWNO będzie... widać, że tam byli :wink: :? Szczególnie w godzinach "szczytu". Żeby było inaczej to musiałoby być tyle "oczek" i prysznicy ile ludzi na kempingu.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 22.04.2009 14:27

m_cowboy napisał(a):Mogę z czystym sumieniem polecić kemping w Loparze na Rabie.

Ale adusia nie szuka kempingu na Kvarnerze , tylko w Dalmacji Środkowej (patrz tytuł wątka :wink:) a wyspa Rab niestety do niej nie należy... :?
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 22.04.2009 15:02

Nie polacam Galebu w Omisiu :cry:
Tragedia przy drodze kibelki brudne i kolejki nie wiem może nigdzie nie byli tylko tam ale dla mnie to jest porażka 8O
Zadar - Zaton duży fajny camping
Pakostane - Kozarica
Sibenik -Solaris
Baska Voda -Bas ko Polje /mimo wielu opini różnych/
Zivogosce -Dole
www.e-camping.net na tej stronie masz więcej informacji i opinie na dany camping :lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.04.2009 15:45

Solaris pod Sibenikiem. Kawiorowo, drogo, głośno, czysto, ciasno.
m_cowboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) m_cowboy » 22.04.2009 18:32

jorgus111 napisał(a):
m_cowboy napisał(a):Mogę z czystym sumieniem polecić kemping w Loparze na Rabie.

Ale adusia nie szuka kempingu na Kvarnerze , tylko w Dalmacji Środkowej (patrz tytuł wątka :wink:) a wyspa Rab niestety do niej nie należy... :?

Zgoda, ale zawsze można zmienić plany... :roll: jeśli znajdzie się fajne miejsce.
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 22.04.2009 20:54

Nie pisała że ma być tanio :lol:
Ma być luksusowo :wink:
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 23.04.2009 12:38

Witam na poczatku dziekuję za wszystkie podpowiedzi .
Rzeczywiście plany można zmieniać i dostosowywać lecz ja chcę zwiedzić Dalmację Środkową i Dubrownik, więc dlatego planuję być gdzieś pośrodku na campingu i z niego sobie jeździć.
Jak znajdę troche czasu to obejrzę ten camping Solaris polecany przez Fuxa pozdrawiam wszystkich pomocnych
Następna strona

Powrót do Kempingi