Sylvvia napisał(a):Bardzo proszę o poradę. Nie wiem,gdzie szukać wczasów,zostalo bardzo malo czasu, wszystko porezerwowane. Szukałam w Omis , ale kiedy zaczęłam czytać, zniechęciłam się, 150schodów itp itd ...
Więc szukam dalej, znalazłąm Trogir, Rovinj , Brela , Kamenjak .. ?
Byłam w Bibinje w zeszłym roku - zero jakiegoś miasteczka praktycznie - jezdzilismy do Zadaru - fajnie,ale tylko na wieczór.
Byłam też w czarnogórze-Montenegro - prawdą jest,że widoki są nie do opisania ... ale na plażę codzień plynelismy łódką na wyspę Sw.Mikołaja - spokój cisza i piękna natura . W Budva na plaży człowiek na człowieku, zmącona woda , na mieście ścisk jak na targu ..
Szukam miejsca - Aby ze Śląska nie było za daleko , takiego,gdzie na plaży będzie można się wyciszyk oraz podziwiac widoki,ale tez aby było jakies miasteczko, kawa lody,spacer ...
Czy moglibyście mi polecic jakies wyjątkowe miejsca ,które poznalscie ????
areq napisał(a):No i już wiem, że 2015 będzie to raczej Pag. Zaje...zdjęcia anakin
Sylvvia napisał(a):I ciągle czytam ze w trogir woda nie jest krystaliczna, a ja sie uparłam na taka jak jest na Pagu no .. doradzcie cos
Sylvvia napisał(a):Mirasowski - wlasnie na 1 rzucie był Omis ,ale czytajac opinie zniehcęciłam się ... Większosc domkow na skalach mnóstwo schodów do pokonania , a jakie tam są plaże ?Jaka woda ??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne