Mariusz nie godej gupot
Zdecydowalam gdzie jade , i nawet to napisałam ,szukam kwatery , ale niektórym sie nudzi i w ogóle nie pytani wrzucają zdjęcia drzew .. .
dids76 napisał(a):Tak se czytom i mioł żech sie sam nie odzywać, coby obejżeć jak sie temat rozwinie.
Widza że po tydniu bicia piany i 11 stronach autorka jest miej wjencyj tam kaj była na som przód, a "pomagający" som już tak nerwowi jak przy klarowaniu objazdu słoweńskiej autobany
Sylvvia napisał(a):Bardzo proszę o poradę. Nie wiem,gdzie szukać wczasów,zostalo bardzo malo czasu, wszystko porezerwowane. Szukałam w Omis , ale kiedy zaczęłam czytać, zniechęciłam się, 150schodów itp itd ...
Więc szukam dalej, znalazłąm Trogir, Rovinj , Brela , Kamenjak .. ?
Byłam w Bibinje w zeszłym roku - zero jakiegoś miasteczka praktycznie - jezdzilismy do Zadaru - fajnie,ale tylko na wieczór.
Byłam też w czarnogórze-Montenegro - prawdą jest,że widoki są nie do opisania ... ale na plażę codzień plynelismy łódką na wyspę Sw.Mikołaja - spokój cisza i piękna natura . W Budva na plaży człowiek na człowieku, zmącona woda , na mieście ścisk jak na targu ..
Szukam miejsca - Aby ze Śląska nie było za daleko , takiego,gdzie na plaży będzie można się wyciszyk oraz podziwiac widoki,ale tez aby było jakies miasteczko, kawa lody,spacer ...
Czy moglibyście mi polecic jakies wyjątkowe miejsca ,które poznalscie ????
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne