Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze O PoradĘ - Pierwszy Wyjazd !!!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JAPIER
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAPIER » 01.04.2005 09:39

Witam serdecznie wszystkich FORUMIAN.Na wstępie pragnę pogratulować extra pomysłu, jakim jest to forum, jest to rewelacyjna skarbnica wiedzy dla chcących wybrać się do tego wspaniałego kraju. Ja planuję wyjazd w okolicach sierpnia, jeszcze niestety nie mam sprecyzowanego regionu docelowego. ale raczej myślę o północnej Dalmacji.Wiem natomiast, iż zleży mi na miejscu(kampie) gdzie jest mało ludzi(są takie?), dużo zieleni, i możliwość postawienia samochodu przy namiocie.Cenię sobie ciszę,czystą wodę i miłą atmosferę !!!
Jeżeli są takie miejsca gdzie nie przypada na 1m2 10 pośladków i w wodzie nie pływają pety i butelki a jest to, co wymieniłem powyżej to bardzo będę wdzięczny za podpowiedzenie, co polecacie.
Pozdrowienia z pachnącego wiosną 3Miasta.
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 02.04.2005 13:38

witaj krajanie
w okolicach sierpnia tloku nie unikniesz
ale probuj na wyspie Murter przed Sibenikiem
(polaczona zwodzonym mostem )
sa kampy :Slanica i Kosirina oraz inne
ale za niewielka doplata mozesz miec apartman
( 4 os. = 40 euro w czerwcu)
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 02.04.2005 17:15

Kemp Lilli - Hvar :D
Kemp Adriatic - Primosten

To tak na dobry początek. Jeśli sprecyzujesz bardziej miejsce pobytu będzie łatwiej pomóc.
Ja osobiście polecam na pierwszy raz południową Dalmację (a nie północną) poniżej Makarskiej i wszystkie wyspy. To są najpiękniesze i zarazem najspokojniejsze rejony.
Odpowiem na wszelkie pytania :D
Pozdrawiam.
Izawid
Globtroter
Dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izawid » 04.04.2005 07:35

cześć, ja wybieram się 2 raz na HR i napewno w okolice Podgory i dalej Dubrownika, chciałabym również zaliczyć jakieś wysepki ,ale słyszałam o dużych kolejkach na promy ( i do tego nie znam cen za prom).muszę jednak stwierdzić ,że te okolice są naprawdę cudowne (piękne morze,czysta słona woda, taka, że nie trzeba się wysilać przy pływaniu, no i te wspaniałe widoki na góry , to jest to!!!/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.04.2005 19:43

....a mnie intryguje te 10 pośladków na 1 metr kwadratowy...wnioskuję, że w szczupłych gustujesz... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.04.2005 19:45

...no żartowałem...piszesz przecież "tam gdzie nie przypada".... :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.04.2005 20:22

A mnie kto pomoże? Uprzejmie proszę osoby, które były już na wyspie Hvar o wypowiedzenie się co do tego słonecznego miejsca. Gdzie najlepiej się zatrzymać, gdzie szukać kwater, gdzie się zakotwiczyć na noclegi, jaką wybrać miejscowość, gdzie są ładne plaże, jakie ceny są na wyspie w porównaniu do stałego ladu, jak najlepiej się dostać na Hvar, co warto zobaczyć. Będę wdzięczny za komentarze
JAPIER
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAPIER » 06.04.2005 06:39

ally napisał(a):Kemp Lilli - Hvar :D
Kemp Adriatic - Primosten

To tak na dobry początek. Jeśli sprecyzujesz bardziej miejsce pobytu będzie łatwiej pomóc.
Ja osobiście polecam na pierwszy raz południową Dalmację (a nie północną) poniżej Makarskiej i wszystkie wyspy. To są najpiękniesze i zarazem najspokojniejsze rejony.
Odpowiem na wszelkie pytania :D
Pozdrawiam.

Dzięki bardzo !
Pozdrawiam
JAPIER
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAPIER » 06.04.2005 06:40

Ryszard_K napisał(a):witaj krajanie
w okolicach sierpnia tloku nie unikniesz
ale probuj na wyspie Murter przed Sibenikiem
(polaczona zwodzonym mostem )
sa kampy :Slanica i Kosirina oraz inne
ale za niewielka doplata mozesz miec apartman
( 4 os. = 40 euro w czerwcu)

Dzięki za cenne uwagi .Pozdrawiam !!!
JAPIER
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAPIER » 06.04.2005 06:42

slapol napisał(a):....a mnie intryguje te 10 pośladków na 1 metr kwadratowy...wnioskuję, że w szczupłych gustujesz... :wink:

One sobie czasami mogą być, byle opalone i zgrabne !!
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 29.04.2005 18:19

Ja bardzo polecamcam malenica koło szybienika. bardzo miła atmosfera duzo miejsca koło namiotu, lodówki, superowska plaza i wogle extra :)
pozdrawiam
Andrzejek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzejek » 16.05.2005 17:15

Adriatic koło Primosten to jakiś koszmar.Stanowczo odradzam.Tłok,cuchnące
WC.Chyba ,że coś zmienili-byłem tam 3 lata temu.
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 16.05.2005 17:43

Andrzejek napisał(a):Adriatic koło Primosten to jakiś koszmar.Stanowczo odradzam.Tłok,cuchnące
WC.Chyba ,że coś zmienili-byłem tam 3 lata temu.

Oj, zmienili, zmienili!! WC jak w Hiltonie i czyściutko!

PozdraV
J.
pingwinek
Globtroter
primosten???

Nieprzeczytany postnapisał(a) pingwinek » 26.05.2005 10:21

piszecie o kempie w primosten... cos wiecej...? jakie plaze -a moze zwirek? czy to wiekszy kemp, jade z przyczepa....? :wink:
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.05.2005 16:52

Możesz rzucić okiem na moje fotki z ostatniego pobytu właśnie na tym campie. Kilka z nich byłe zrobione na jego plaży (skalno - kamienistej).
http://www.cro2004.prv.pl
Kamp jest duży, ładny i dobrze zacieniony. Z postawieniem przyczepy nie powinno być problemów.

Więcej informacji znajdziesz w archiwum - było kilka wątków o tym kampingu.

PozdraV
J
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone