napisał(a) Gośka » 28.07.2005 13:52
mariusz81 napisał(a):Jeśli moge pytać to pytam dalej:-) :
1. Piszesz że są dwie plaże-obydwie należa do Malenicy ?
1. Czy jest mozliwosc rozbicia namiotu z widoczkiem na morze? Czy raczej z widoczkiem na morze zmieszcza sie 2-3 namioty, a reszta w głab lądu?
2. Czy kamp ma bezposrednio swoja plaze czy trzeba do niej isc przez jakas dróżke czy coś podobngo tj. to jest na Ivanie podbno?
2. Jak duzy jest ten kamp, mniej wiecej na ile osob, jaka ilosc sanitariow?
3. Czy jest on zalesiony ?
Pomarudziłem trochę, ale bede wdzieczny za te informacje.
Siemka
1.tak gorsza plaża należy do Malenicy, ale nikt nic nie mówił jak byliśmy na tej drugiej, a byliśmy na niej cały czas
1.Hm... ten camp dzieli sie na tak jakby 2 części.Pierwsza jest zaraz od wejścia i myśle ze tam ok.10 namiotów ma widok na morze. Jednak ja byłam w tej 2 tylnej części.tam morza juz nie wiać, ale jest trochi więcej miejsca, dużo cienia (w tej 1 części tez jest) więc mona sobie wybrać: widok na morze i przechodzenie ludzi koło namiotów (koło czyli ok.3 metry od) albo cisza i spokój ale bez widoków:D
2.do tej "gorszej' trzeba przejść przez ulicę (asfdaltową szeroką na 2 m. ale prawie nic po jneij nie jeździ) a do tej "lepszej" trzeba przejść kawałeczek placykiem gdzie rosną cudowne plamy i kilka kroków koło przystani łódek nawet jak sie wraca zpowrotem to nie czuć zmęczenia bo jest b.blisko
2.camp jest na ok.20-30 osób taki nie za duży są tam też apartament ale prawie ich nie widać
sanitariaty sąrewelacyjne. jeśli chcesz tomożesz codziennie albo nawet kilka razy brać prysznic i zawsze sąmiejsca wiolne i ciepła woda cała łazienka wygląda wogle jak z pięciogwiazdkowego hotelu, jak wracasz z morza to są takie przysznice przytwierdzone do ściany gdzie możesz spłukać z siebie sól.
3.Bardzo alesiony nie jest. Przy kazdym namiocie jest kilka drzewek i dają one upojny cień, ja zawsze w południe spałam na pod tymi drzewkami i wogle nie było gorąco w dzień są oczywiście cykady, ale da sie do nich przyzwyczić
No i oczywiście można postawićsamochód przy namiocie co też jest aletą. Malenice jest najlepszym campem na jakim bylam a troche ich zwiedziłam...
Pozdrawiam
Goha