napisał(a) AlguienEspecial » 13.08.2017 22:06
anakin napisał(a):Oczywiście.
Ustaw sobie poprzeczkę maksymalnie wysoko na samym początku.
I na piątą rocznicę ślubu poniżej lotu na Marsa nie zejdziesz.
Eee Szampan to poprzeczka?? to podłoga dla mnie
na 5 rocznice ślubu będą inne rzeczy, świat jest duży
coglin napisał(a):A jesteś pewny, że dziewczyna powie "tak"?
nie pytałem jej jeszcze, ale zakładam że tak, jesteśmy dojść długo ze sobą, nie ma powodów by powiedzieć nie
gusia-s napisał(a):Jeszcze dorzucę 5 groszy, nie bierz auta na wycieczkę do Splitu bo zapłacisz za auto, które w większości czasu przestoi na parkingu w Splicie za który też zaplacisz. Lepiej do Splitu transportem publicznym lub drogą morską. Szampana jeśli Ci na konkretnym zależy przemycisz z Pl w bagażu rejestrowanym. Pierścionek przy sobie, bo bagaż zawsze może polecieć w inną stronę
Pomysł z rejsem na którąś z wysp bardzo dobry. Okazji do zaręczyn na miejscu na pewno nie zabraknie i nie słuchaj żeby się spieszyć
to dobre przy łapaniu pcheł. Po prostu musi być ta chwila, ten moment... czasem spontanicznie wyjdzie po stokroć lepiej niż dopięte na ostatni guzik, nawet jeśli nie będzie szampana pod ręką.
Powodzenia
Dzięki, właśnie doczytałem że do Splitu dojeżdża normalna linia autobusowa. A jeżeli chodzi o wycieczkę morską to jakąś konkretną polecasz wyspę na którą można dotrzeć z Trogiru? już wiem że na miejscu będą nagabywacze i ogłoszenia, nie chciałbym się naciąć, wolę sprawdzone info z polecenia, ktoś kto korzystał i wie skąd jak i czym najlepiej. Pytania mogą wydawać sie banalne dla wyjadaczy i cromaniaków ale dla kogos kto nie był to zawsze jest niepewność.
Bardzo chciałbym zobaczyć wodospady Krka, dotrę tam z Trogiru jakimś busem? Może prywatna firma jakaś organizuje kursy..
Moet & Chadon kupię na miejscu, podobno jest w sieci Kozum za niecałe 500kn