Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o pomoc w sprawie pola namiotowego.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Egon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Egon » 26.07.2009 21:19

Witam,

Za kilka dni jadę sam w ciemno do Chorwacji. W związku z tym, że będę sam obawiam się nieopłacalności wynajmu pokoju tylko dla jednej osoby. Zastanawiam się nad polem namiotowym. Może znacie jakieś godne polecenia miejsca tego typu w ololicach Zadaru. Zależy mi szczególnie na swobodzie, infrastrukturze sportowej, boiska itd oraz oczywiście na higienie. Raczej pola nakierowane na młodszych ludzi. Orientujecie się może czy są na polach jakieś depozyty, bo pieniędzy i dokumentów nosić przy sobie cały czas nie dam rady (jadę sam) i czy są one bezpieczne. Myślałem żeby zabrać ze sobą mały namiot. W takiej sytuacji chyba nie dużo zapłacę, tylko 1 osoba i 1 namiot? Może ktoś zna orientacyjne ceny. Bardzo zależy mi też na języku chorwackim, którego się uczę chcę trochę porozmawiać więc poszukuje miejsca takiego z otwartymi życzliwymi ludźmi. Dziękuje za ewentualne wskazówki!!
Dryblas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dryblas » 26.07.2009 21:48

Witam,
Osobiście polecam camping Putnica http://www.camping-puntica.hr/index.php?jezik=enmały rodzinny, trochę salbo z cieniem, ale sanitariaty bardzo czyste, Camp prowadzi starsze bardzo miłe małzeństwo i oni zasadniczo mówia tylko po Chorawacku, sprawy wymagające jezyka cywilizowanego np. Angielski załtwia ich wnuk.
Niestety na kempingu nie mam infrastruktury sportowej, te znajdziesz na dużych campach, za to oferuje on spokój i brak stresu o swoje rzeczy, zdarzylo mi się zostawić Notebook w namiocie i po powrocie wszystko na swoim miejscu. A co ważne do plaży max 100 metrów, i duzo życia w wodzie, najbliższe duże miasto to Zadar około 45 km.
Jestem przekonany że pomogłem.[/url]
Egon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Egon » 28.07.2009 20:37

Na tym campingu obliczyłem, że za dobę zapłacę 6 euro, taka cena mi odpowiada. Czy jest tam możliwość zagotowania wody, zrobienia grilla itd?
Dryblas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dryblas » 02.08.2009 20:05

Witam,
Na kampingu sa 2 lub 3 grile, zwycczajowo nie mam problemu z dostepnością, co do gotowania wody mielismy prąd dociagniety do namiotu i własny czajnik elektryczny. Napewno można wynając miejce w lodówce, i są pralki

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone