Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze o Pomoc Trasa Tarnów - Sveti Filip i Jakov, Chorwacja

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Driv33r
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Driv33r » 03.05.2012 19:52

Witam Wybieram sie dokładnie tutaj :

Sveti Filip i Jakov, Chorwacja croatia

Bd Jechał : Słowacja Bratysława , Wien , Graz , ManBor , Zagreb , no i Chorwacja

Potrzebuje przynajmniej z 4 cpn na trasie z LPG bardzo bym prosił o pomoc butla wystarcza mi na 300KM ... pozdrawiam i z góry dziękuje !
Cmok_Wawelski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cmok_Wawelski » 03.05.2012 20:31

Czyli, jak pisał klasyk: czego Ci cudza gęba do ucha nie podszepnie, tego Ci własny rozum nie podpowie. I prawda jest! Ludzie, pomóżcie! co za...i niby ziomek? :) :(
Cmok_Wawelski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cmok_Wawelski » 03.05.2012 20:49

Mam stulić dziób, bo nie potrafisz znaleźć stacji LPG? Mając internet, forum i czas? Do kibla trafisz czy potrzebujesz namiar na rolkę?
Slick
Croentuzjasta
Re: Prosze o Pomoc Trasa Tarnów - Sveti Filip i Jakov, Chorw

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slick » 03.05.2012 20:49

Driv33r napisał(a):Witam Wybieram sie dokładnie tutaj :

Bd Jechał : Słowacja Bratysława , Wien , Graz , ManBor , Zagreb , no i Chorwacja

Potrzebuje przynajmniej z 4 cpn na trasie z LPG bardzo bym prosił o pomoc butla wystarcza mi na 300KM ... pozdrawiam i z góry dziękuje !

a nie lepiej przez Konieczna, Koszyce, Budapeszt, Zagrzeb i dalej do celu ?
Driv33r
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Driv33r » 03.05.2012 21:19

Cmok_Wawelski napisał(a):Mam stulić dziób, bo nie potrafisz znaleźć stacji LPG? Mając internet, forum i czas? Do kibla trafisz czy potrzebujesz namiar na rolkę?

słuchaj masz cos do powiedzenia na zapytanie nie wiec nie pisz bo tylko zasmiecasz mi temat? niewiem wg po co sie udzielasz skoro niemasz nic do powiedzenia proste ..
Driv33r
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Driv33r » 03.05.2012 21:21

Slick napisał(a):

moze i lepeij ale pasuje mi tak jechac ... jestes mi w stanie co kolwiek pomóc odnosnie stacji ? lpg na tej trasie ?! i jak wygląda sprawa z koncówkami ?
Slick
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slick » 03.05.2012 21:24

Driv33r napisał(a):
Slick napisał(a):

moze i lepeij ale pasuje mi tak jechac ... jestes mi w stanie co kolwiek pomóc odnosnie stacji ? lpg na tej trasie ?! i jak wygląda sprawa z koncówkami ?

niestety nie pomogę bo nigdy nie jechałem trasą która Ty chcesz jechać.
Poza tym nie jeżdżę na LPG wiec nie zwracam uwagi na to czy jest on na stacji na której tankuję.

pozdrav
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2012 00:45

Driv33r napisał(a):
Cmok_Wawelski napisał(a):Mam stulić dziób, bo nie potrafisz znaleźć stacji LPG? Mając internet, forum i czas? Do kibla trafisz czy potrzebujesz namiar na rolkę?

słuchaj masz cos do powiedzenia na zapytanie nie wiec nie pisz bo tylko zasmiecasz mi temat? niewiem wg po co sie udzielasz skoro niemasz nic do powiedzenia proste ..

Cmok Wawelski (z Tarnowa) ma rację, klikaj i czytaj "Forum Strona główna" :idea:

A tam było TO :idea:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.05.2012 10:53

Chociaż nie lubię Janusza B to jednak muszę przyznać, że jest on pomocny na forum. Może trochę gorzej niż niż ja ale lepszy rydz niż nic :wink:
annatb
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) annatb » 05.07.2012 09:25

Tarnów - Seline / starigrad Paklanica 06-20 lipiec 2012 przez Słowację i Węgry. Wyjazd godz. 20-21. Wybiera się ktoś ?

Ile kosztuje autostrada na Węgrzech w EUR ?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.07.2012 09:31

annatb napisał(a):Ile kosztuje autostrada na Węgrzech w EUR ?

Winieta

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone