Witam!!!!!!!!
W lipcu planuję wyjazd z żoną i dziećmi do Chorwacji. Jak na razie nie wiem nic na temat tego kraju. Proszę o pomoic w wybraniu trasy (ok. szczecina), miejsce gdzie warto się udać itd.
dzięki z góry
DAWIDOOOO napisał(a):Odpowiadałyby mi okolice Zadaru.
A wie ktoś może jakie ceny są w Mikulowie, bo widzę, że wielu z Was się tam zatrzymuje?
DAWIDOOOO napisał(a):A co myślisz na temat wyjazdu "w ciemno"? Jakie istnieje prawdopodobieństwo, że nie znajdę w lipcu noclegu?
aha, a w jakiej częsci jest ta miejscowość co mi napisałeś?
A wie ktoś może jakie ceny są w Mikulowie, bo widzę, że wielu z Was się tam zatrzymuje?
DAWIDOOOO napisał(a):Witam!!!!!!!!
W lipcu planuję wyjazd z żoną i dziećmi do Chorwacji. Jak na razie nie wiem nic na temat tego kraju. Proszę o pomoic w wybraniu trasy (ok. szczecina), miejsce gdzie warto się udać itd.
dzięki z góry
Janqes napisał(a):Bardziej skupie się jednak na trasie, bo o nią też pytasz.
Otóż skoro mieszkasz w okolisach Szczecina, to ja nie widzę innej możliwości jak ta:
Kołbaskowo - Berlin (obwodnica naturalnie) - Drezno - Hof - Regensburg - Monachium - Salzburg - Villach - Ljubljana - Brod na Kupi - i poznie kwestia gdzie jedziesz - jak do Dalmacji - Bosiljewo - Split - ...
Trasa obcykana 2 razy, mimo, że mieszkam w Wielkopolsce. Do splitu bedziesz miał koło 1500 km. Z czego 1400 autostrady.
Nie widze innej opcji
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi