Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ProszĘ O Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 28.01.2006 11:45

a wirtualna wycieczka po Mikulovie ( chyba malo kto zwiedzal go tak dokładnie z naszego forum , ale moge się mylic )
jest u mnie :
www.sasaneczka.eza.pl w podrózach po Czechach,
masz tam tez dokladny opis miejsca w ktorym ja juz standardowo nocuje i nie chce nigdzie indziej ...a czemu można przeczytać :)))
DAWIDOOOO
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DAWIDOOOO » 28.01.2006 15:14

A co do trasy przez Niemcy to gdzie warto się zatrzymać na nocleg(ceny przyzwoite)? A jak długo jechałeś?
MURTER
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MURTER » 28.01.2006 21:21

DAWIDOOOO napisał(a):Odpowiadałyby mi okolice Zadaru.
A wie ktoś może jakie ceny są w Mikulowie, bo widzę, że wielu z Was się tam zatrzymuje?

Jeśli okolice Zadaru to ja polecam Wyspę i miejscowość Murter! Nie jest to aglomeracja ale też nie mała mieścina. Jeśli ktoś lubi ruch to cała wyspa do dyspozycji.
josko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) josko » 11.02.2006 00:20

Blisko Śibeniku zapraszamy do Nas!!! www.krkakamp.com, odpowiemy na każde pytania! Pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
kris_25
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris_25 » 11.02.2006 17:26

A i nie wiecie może, gdzie mógłbym znależć tabele z odległościami między PL a CR

www.maps.co.uk

- skorzystaj z tej mapy, tylko troszke angielski trzeba znac.....ale ma i odleglosci......w lini prostej oczywiecie jak i moze obliczyc trase krutka lub szybka z punktu a do b.................i wogole........polecam
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

ProszĘ O Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone