napisał(a) olivia » 24.03.2004 22:26
Bozena dziekuje, jestes nieoceniona
udalo mi sie dotrzec do opinii ludzi wyjezdzajacych z tego biura i wiekszosc jest zadowolona, ale sa i glosy na "nie". Glownym zarzutem jest to, ze nie zawsze pokoje byly takie jak w ofercie i pilot nie majacy o niczym pojecia a cala reszta ok
Przy okazji skoro piszesz ze Splitu, a ja jade bez wyzywienia, to czy moge wiedziec jak ksztaltuje sie cenowo wyzywienie w Chorwacji ? tzn. czy jest drogo?
i drugie pytanie czy miejscowosc Makarska jest fajna? oczywiscie w Splicie bede obowiazkowo
Jesli mozesz poszukac jeszcze jednego mojego topiku na tym forum pt.Makarska to bede wdzieczna za opinie. Tam opisuje swoje rozterka a propos miejscowosci
A powracajac do biura to moje obawy wynikaja tez z tego, ze biuro jest w Poznaniu a ja mieszkam w Katowicach i nie mam zadnego wgladu, kontroli do umowy, dopoki nie przesla mi jej poczta, ale to i tak bedzie juz po dokonaniu zaliczki. Jestem dobrej mysli, ze bedzie ok ale nadal czekam na opinie na temat tego biura.
Jeszcze raz serdecznie dziekuje i zycze milej nocy ( choc sama jeszcze nie ide spac )