Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze O Opinie :)

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
olivia
Globtroter
Prosze O Opinie :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) olivia » 24.03.2004 14:08

Witam :) Mam ogromna prosbe do ludzi mieszkajacych w Poznaniu. Poniewaz mieszkam na poludniu Polski a chce skorzystac z oferty biura podrozy FUN CLUB z Poznania, chcialabym sie dowiedziec czy w ogole takie biuro istnieje i czy jest wiarygodne? Pytanie moje wynika stad, poniewaz musze wyslac im zaliczke a nic o tym biurze nie wiem, w zwiazku z czym prosze o opinie na temat tego biura.

Z gory dziekuje za wszelkie wypowiedzi.... :D i pozdrawiam..
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 24.03.2004 17:58

Mieszkam pod Poznaniem i często tam bywam,ale powiem szczerze,że nie słyszałem o tym biurze.
W czwartek będę w Poznaniu to się czegoś dowiem,choć nie obiecuję.
Dziwna nazwa jak na biuro podróży :? :? :?
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 24.03.2004 18:07

olivia napisał(a):Witam :) Mam ogromna prosbe do ludzi mieszkajacych w Poznaniu. Poniewaz mieszkam na poludniu Polski a chce skorzystac z oferty biura podrozy FUN CLUB z Poznania, chcialabym sie dowiedziec czy w ogole takie biuro istnieje i czy jest wiarygodne? Pytanie moje wynika stad, poniewaz musze wyslac im zaliczke a nic o tym biurze nie wiem, w zwiazku z czym prosze o opinie na temat tego biura.

Witaj!!!
I tu w Chorwcji nie słyszałam o takiej agencji,mozliwie ze to jakas nowa agencja.
Pozdrowienia ze Splitu
olivia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olivia » 24.03.2004 19:18

Fender i Bozenie dziekuje za informacje, bo to juz jest cos. Szukalam w necie i rzeczywiscie to biuro istnieje, jednak chcialabym wiedziec czy sa wiarygodni ? czy wywiazuja sie z tego co oferuja ? Nie moge natrafic na opinie ludzi, ktorzy wyjezdzali do Chorwacji z tego biura a jest to na pewno cenna wskazowka. Licze jeszcze na opinie ludzi z tego forum, byc moze ktos cos o nich wie ?! Zanim wplace zaliczke chcialabym wiedziec czy mi ona nie przepadnie bezpowrotnie ?

Jeszcze raz z gory dziekuje za wszystkie opinie i czekam na wiecej :)
Pozdrowionka :D
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 24.03.2004 19:25

Podaj ten adres internetowy,jak będę w Poznaniu to po adresie biura może ich wytropię.
Postaram się wejść do nich zobaczyć chociaż na miejscu jak to wygląda :lol: :lol: :lol:
vicka80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) vicka80 » 24.03.2004 19:31

olivia napisał(a):Witam :) Mam ogromna prosbe do ludzi mieszkajacych w Poznaniu. Poniewaz mieszkam na poludniu Polski a chce skorzystac z oferty biura podrozy FUN CLUB z Poznania, chcialabym sie dowiedziec czy w ogole takie biuro istnieje i czy jest wiarygodne? Pytanie moje wynika stad, poniewaz musze wyslac im zaliczke a nic o tym biurze nie wiem, w zwiazku z czym prosze o opinie na temat tego biura.

Droga Olivio...choc nie jestem z Poznania...chce ci powiedzieć jedno...wygląda mi to na niezbyt wiarygodne biuro.....a sprawdzałas czy sa wpisani w krajowy rejestr zezwoleń oto link: http://turystyka.crz.mg.gov.pl/index.html
olivia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olivia » 24.03.2004 19:37

Vicka 80 problem wlasnie w tym, ze jak wpisuje w tym rejestrze, to nic z tego nie wynika. Biuro istnieje na 100 %, ma swoje oddzialy w Wawie, Wroclawiu i Szczecinie, ale nigdy o nim nie slyszalam. Tak jak pisalam nie moge natrafic na slad ludzi, ktorzy wyjezdzali z tego biura.Szukam juz wszedzie i chyba forum pozostaje mi ostatnia szansa. Jak sie czegos dowiem to oczywiscie napisze.
vicka80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) vicka80 » 24.03.2004 19:45

Ahaa.....no to mam nadzieje że forumowicze nie zawiodą i poratują....w końcu jest tu pełno poznaniaków...tylko chyba chwilowo nieobecnych :lol:
pozdrawiam
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 24.03.2004 19:55

Wg powyższego, jeśli możesz, nie ryzykuj pieniędzy, nerwów, bo nie warto. Jeśli tak sprawdzone autorytety, jak powyzej, wątpią, to znaczy, że....Chyba że pójdziesz va banc, ale to już zależy od ciebie...
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 24.03.2004 19:58

Wygląda to niezbyt.....nie są członkiem ani nie są zarejestrowani w krajowej izbie turystyki, a to oznacza że w razie czego jest się zdanym tylko na siebie...można sprawdzić na :
http://www.pit.org.pl/?Act=show_doc_lis ... IdCity=ALL

a może by tak w ciemno , taniej i wszystko zależy od ciebie

poz.
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 24.03.2004 21:58

To znowu ja
jednak udało mi sie dowiedziec ze ta agencja raz miała zorganizowana grupe w hotelu Resnik w Kastelu koło Trogira,byla to grupa emerytow , cos powiazane z jakims Uniwersytetem ,ostatnio nic wiecej niewiadomo bo juz od długiego czasu nie byli na tym terenie.
Pozdrowienia ze Splitu!!!
olivia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olivia » 24.03.2004 22:26

Bozena dziekuje, jestes nieoceniona :D udalo mi sie dotrzec do opinii ludzi wyjezdzajacych z tego biura i wiekszosc jest zadowolona, ale sa i glosy na "nie". Glownym zarzutem jest to, ze nie zawsze pokoje byly takie jak w ofercie i pilot nie majacy o niczym pojecia a cala reszta ok :D

Przy okazji skoro piszesz ze Splitu, a ja jade bez wyzywienia, to czy moge wiedziec jak ksztaltuje sie cenowo wyzywienie w Chorwacji ? tzn. czy jest drogo? :D i drugie pytanie czy miejscowosc Makarska jest fajna? oczywiscie w Splicie bede obowiazkowo :D Jesli mozesz poszukac jeszcze jednego mojego topiku na tym forum pt.Makarska to bede wdzieczna za opinie. Tam opisuje swoje rozterka a propos miejscowosci :D

A powracajac do biura to moje obawy wynikaja tez z tego, ze biuro jest w Poznaniu a ja mieszkam w Katowicach i nie mam zadnego wgladu, kontroli do umowy, dopoki nie przesla mi jej poczta, ale to i tak bedzie juz po dokonaniu zaliczki. Jestem dobrej mysli, ze bedzie ok ale nadal czekam na opinie na temat tego biura.

Jeszcze raz serdecznie dziekuje i zycze milej nocy ( choc sama jeszcze nie ide spac ) :wink:
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 24.03.2004 22:47

olivia napisał(a):Bozena dziekuje, jestes nieoceniona :D udalo mi sie dotrzec do opinii ludzi wyjezdzajacych z tego biura i wiekszosc jest zadowolona, ale sa i glosy na "nie". Glownym zarzutem jest to, ze nie zawsze pokoje byly takie jak w ofercie i pilot nie majacy o niczym pojecia a cala reszta ok :D

Przy okazji skoro piszesz ze Splitu, a ja jade bez wyzywienia, to czy moge wiedziec jak ksztaltuje sie cenowo wyzywienie w Chorwacji ? tzn. czy jest drogo? :D i drugie pytanie czy miejscowosc Makarska jest fajna? oczywiscie w Splicie bede obowiazkowo :D Jesli mozesz poszukac jeszcze jednego mojego topiku na tym forum pt.Makarska to bede wdzieczna za opinie. Tam opisuje swoje rozterka a propos miejscowosci :D

A powracajac do biura to moje obawy wynikaja tez z tego, ze biuro jest w Poznaniu a ja mieszkam w Katowicach i nie mam zadnego wgladu, kontroli do umowy, dopoki nie przesla mi jej poczta, ale to i tak bedzie juz po dokonaniu zaliczki. Jestem dobrej mysli, ze bedzie ok ale nadal czekam na opinie na temat tego biura.

Jeszcze raz serdecznie dziekuje i zycze milej nocy ( choc sama jeszcze nie ide spac ) :wink:

Widze ze cie troche strach
napisz na mojego e-maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
vicka80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) vicka80 » 24.03.2004 22:53

OLivio.....Zabrze pozdrawia Katowice..... :lol: :lol: :lol: .......kolorowych snów zycze.....choc ja tez jeszcze nie ide spać :wink:
olivia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olivia » 24.03.2004 23:07

Vicka Tobie i pozostalym forumowiczom zycze milej nocy z sennych Katowic :D a ja nadal zawziecie szukam informacji o tym biurze. Ufff do 24 poszukam i sobie odpuszcze. Bedzie co bedzie :wink:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone