napisał(a) olivia » 26.03.2004 19:40
Sorki, ze nie odzywalam sie od wczoraj, ale nie mialam neta
To sprawka osiedlowych zlodziei
Jesli chodzi o wypoczynek w Chorwacji to poniewaz jade tam pierwszy raz, dlatego chce autokarem, jesli mi sie spodoba to w przyszlym roku wybiore sie wlasnym autkiem.
Ches odpowiedz dla Ciebie: - to nic trudnego zadzwonic do biura i uslyszec wypowiedzi lukrowane. Bardziej interesuje mnie opinia ludzi, ktorzy skorzystali z uslug tego biura, bo wiem, ze te opinie beda prawdziwe. A moje obawy wynikaja stad, ze ich po prostu nie znam a do tego siedziba ich firmy jak i oddzialy nie znajduja sie w moim miescie, tak wiec nie mam kontroli ani wgladu do umowy, dopiero po przeslaniu zaliczki i to najpierw umowa wstepna a na miesiac przed wyjazdem musze wplacic calosc kwoty i dostane wlasciwa umowe. Nie moge sie nie martwic jesli powierzam komus swoje pieniadze w ciemno. To takie trudne by to zrozumiec? Forum jest po to, by wymieniac sie uwagami i opiniami na kazdy temat, stad znalazl sie tutaj moj post. Mam nadzieje,ze rozwialam Twoje watpliwosci i zdziwienie
Co do biura to chyba sie skusze na ich oferte, bo jest atrakcyjna cenowo. W tym momencie przynajmniej nie natknelam sie na tansza. Oczywiscie nie tylko sprawy finansowe wziely gore, bo wiadomo, ze mozna na miejscu sie rozczarowac np. pokoj z widokiem na smietnik itp..
Jednak za niska cene mam autokar, opieke pilota i rezydenta, ubezpieczenie oraz apartament ( tu niestety, poniewaz wiadomo w hotelach lazienka na wylacznosc a tutaj na 2 pokoje
) ale jakos to przezyje, w koncu urlopu nie spedza sie na siedzeniu w pokoju ale na szalenstwach
Jesli macie jeszcze jakies info na temat tego biura, wypoczynku w Chorwacji, sugestie to chetnie poczytam...Pozdrawiam