Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

prosze o opinie na temat biura HEINZ REISEN! PILNE

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martaa1702
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martaa1702 » 06.07.2006 17:40

interesuje mnie wszystko dotyczące wczasów w makarskiej organizowanych przez to własnie biuro! w makarskiej byłam ale prywatnie i bardzo mi sie podobało, spaliśmy w hotelu! teraz wybieram sie z heinz reisen i przyznam sie iz boje sie tego co tam zastane, chodzi mi o kwatery i wyżywienie. Bardzo proszę o opinie dodam ze będziemy stołowac się w restauracjach: "RIBAR", "ZLATNA SKLOJKA" jeśli ktoś moze mi pomóc bardzo o to proszę. z góry dziękluję: marta
anako01
Autostopowicz
heinz reisen

Nieprzeczytany postnapisał(a) anako01 » 19.07.2006 19:42

Czy dowiedzialas sie czegos o tym biurze?jedziesz z nimi do makarskiej?
onka37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) onka37 » 28.07.2006 11:04

byłam z nimi w Makarskiej.
był to mój 1 pobyt w Chorwacji, dlatego nie mam porównania ale dla mnie było ok.
kwatery mieliśmy bardzo fajne u przemiłej gospodyni na ul. Splitskiej. wyżywienie w Zlatnej Sklojce ok choć pod koniec troche się nudziło zwłaszcza zupy.
Generalnie nie narzekam, wyjazd udany, pozwiedzaliśmy, widoki piękne. Oliwer się bardzo starał, angażował. Wiem że było trzoche niezadowolonych, ale wszystkim saie nie dogodzi
pozdrov
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 28.07.2006 11:19

pracowałam pół roku w biurze podróży, ale o tym nie słyszałam także zdania nie mam...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone