Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o namiary na dobre i tanie kwatery z góry dzięki!!!

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
majkel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkel » 04.01.2007 14:19

Chcemy jechac na Chorwacje tego lata prosze o przesłanie konkretnych informacji na temat waszych wypoczynków tzn.(nr telefonu kontaktowego i jeśli maja stronkę internetową, oraz cenę i jaki dojazd) podrawiam wszystkich tych którzy mi pomoga w wybraniu miejsca wypoczynku
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 19.01.2007 10:39

maila napisz bo tu nie wolno kryptoreklamy serwować
madzia1981
Cromaniak
Re: Proszę o namiary na dobre i tanie kwatery z góry dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 19.01.2007 10:44

majkel napisał(a):Chcemy jechac na Chorwacje tego lata prosze o przesłanie konkretnych informacji na temat waszych wypoczynków tzn.(nr telefonu kontaktowego i jeśli maja stronkę internetową, oraz cenę i jaki dojazd) podrawiam wszystkich tych którzy mi pomoga w wybraniu miejsca wypoczynku

To wszystko? I nie masz jakiś szczególnych upodobań co do rejonu?
Może być Istria, Dalmacja, Kvarner i nawet środkowa Chorwacja?
jejku to ja bym nie podawala maila bo masz przynajmniej 9000 namiarów :D
Polecam przejrzec na forum najpierw zasób wiadomości a potem pytać o konkretne miejsce...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.01.2007 20:18

A wiesz jaka to radocha samemu coś zaplanować i na dodatek zrealizować...
karl85
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karl85 » 19.02.2007 15:45

witam, jesli ktos ma z Was namiary na tanie noclegi w Istrii to prosze o przeslania mi ich na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.02.2007 15:54

Sławomir Wocial napisał(a):A wiesz jaka to radocha samemu coś zaplanować i na dodatek zrealizować...

Jeszcze większa radocha nic nie planować oprócz wyjazdu do Cro i jechać tam gdzie Cię oczy poniosą i zostać tam gdzie Ci się najbardziej podoba.
Wakacje są od wydawania pieniędzy, które zarabiasz harując przez rok cały :D

Pozdrav :papa:
712margolcia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 712margolcia » 13.03.2007 18:23

karl85 napisał(a):witam, jesli ktos ma z Was namiary na tanie noclegi w Istrii to prosze o przeslania mi ich na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. pozdrawiam

Pozdrawiam cro maniaków. W tym roku też chcę wybrać sie na Istrię. Jeżeli ktoś ma namiary na tani apartament dla 4 osób to proszę o przesłanie na e-maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :P
elvik
Podróżnik
Nocleg HVAR i okolice (stały ląd:))

Nieprzeczytany postnapisał(a) elvik » 10.04.2007 20:03

Witajcie,

jeśli ktoś ma jakiś sprawdzony kontakt pls o info. jedziemy na przełomie IX/X :D
nie wiem czy maila widać, więc podaję: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
liczę, ze pogoda mnie nie zawiedzie...
mam nadzieję, ze nocleg w tym terminie nie będzie problemem, pytanie tylko czy z promem nie będzie jazd :?

pozdr
elvik
kasia i tomek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia i tomek » 14.04.2007 14:28

Witam serdecznie. Ja rownież proszę o przesłanie jakichś namiarow na fajne i tanie kwatery oczywiście. Proszę o kontakt e-mailowy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 14.04.2007 14:57

majkel napisał(a):Chcemy jechac na Chorwacje tego lata prosze o przesłanie konkretnych informacji na temat waszych wypoczynków tzn.(nr telefonu kontaktowego i jeśli maja stronkę internetową, oraz cenę i jaki dojazd) podrawiam wszystkich tych którzy mi pomoga w wybraniu miejsca wypoczynku

O rany, nie wiem, skąd wzięła się forma " na Chorwację"? I dlaczego tak często powtarza się ten błąd. Ale powiem, że aż mi się włos na głowie jeży, kiedy to słyszę...
Wolałabym, żebyśmy jeździli raczej "do Chorwacji".
Pozdrawiam
adamtower
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamtower » 17.04.2007 19:37

Bardzo proszę o jakieś sprawdzone apartamenty w Vodice - dla 6 osób i 2 dzieci na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Interesuje mnie końcówka czerwca. To jeszcze jest poza sezonem prawda?
Pozdrawiam
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.04.2007 22:14

...na ten prziklad "na Chorwacje" www.apartmani-buljan.com...
...
katarzyna..to brzmy jak napad, atak...na chorwacje...albo ludzie uwarzaja ze plazy w Cro sa w gurach..."wysoko nad poziomem morza" :D :D
kasia i tomek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia i tomek » 26.04.2007 21:55

Witam serdecznie. Jeśli ktoś z was ma namiary na jakąś fajną i tanią kwaterę (10-15 euro) w rejonie dalmacji środkowej ewentualnie południowej roszę o namiary. Przyznam się szczerze że pierwszy raz wybieram się do tego kraju dlatego nie mam pojęcia co warto zobaczyć i gdzie spędzić parę nocy w sierpniu. proszęia o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z góry serdecznie dziękuję.
Elaj203
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elaj203 » 27.04.2007 06:35

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):O rany, nie wiem, skąd wzięła się forma " na Chorwację"? I dlaczego tak często powtarza się ten błąd. Ale powiem, że aż mi się włos na głowie jeży, kiedy to słyszę...
Wolałabym, żebyśmy jeździli raczej "do Chorwacji".
Pozdrawiam

Też mnie to lekko irytuje. Przecież również nie jeździ się na Polskę tylko do Polski.

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone