majkel napisał(a):Chcemy jechac na Chorwacje tego lata prosze o przesłanie konkretnych informacji na temat waszych wypoczynków tzn.(nr telefonu kontaktowego i jeśli maja stronkę internetową, oraz cenę i jaki dojazd) podrawiam wszystkich tych którzy mi pomoga w wybraniu miejsca wypoczynku
Sławomir Wocial napisał(a):A wiesz jaka to radocha samemu coś zaplanować i na dodatek zrealizować...
karl85 napisał(a):witam, jesli ktos ma z Was namiary na tanie noclegi w Istrii to prosze o przeslania mi ich na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. pozdrawiam
majkel napisał(a):Chcemy jechac na Chorwacje tego lata prosze o przesłanie konkretnych informacji na temat waszych wypoczynków tzn.(nr telefonu kontaktowego i jeśli maja stronkę internetową, oraz cenę i jaki dojazd) podrawiam wszystkich tych którzy mi pomoga w wybraniu miejsca wypoczynku
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):O rany, nie wiem, skąd wzięła się forma " na Chorwację"? I dlaczego tak często powtarza się ten błąd. Ale powiem, że aż mi się włos na głowie jeży, kiedy to słyszę...
Wolałabym, żebyśmy jeździli raczej "do Chorwacji".
Pozdrawiam