Gandaliela napisał(a):Witam serdecznie,
Wlasnie wrocilam z Cro do Polski na okres zaliczenia sesji egzaminacyjnej i jak tylko to zamknę to pędzę nazad.
A co do Twojego pytania to plaża w Slatine nie wygląda za ciekawie dość dużej wielkości kamienie, szerokości też nie jest zabójczej, podobnie jak w Arbaniji, więc podejrzewam,że w sezonie będzie dość mocno zatloczona. Jedno co to wyrzuca tam przepiękne muszle ale to też poza sezonem.W sezonie biegają turystyczne sępy i niewiele można znaleźć.
Jesli chcesz odpocząć z dzieciakami to mogę dać namiary na sprawdzony apartament po drugiej stronie Ciovo, Seget donji, ktory posiada wlasną plażę z drobnym żwirkiem własny ogród przez ktory schodzi się na plażę i przesympatycznych gospodarzy.
Poza tym wydostanie się z Ciovo w okresie sezonu to męka, prowadzi tam tylko jeden most na ktorym są nieustające korki, korki ,korki
Pozdrawiam
Gandaliela
Gandaliela napisał(a):Że niby ja ? A dlaczego? Pragnieniem mojego zycia stalo się zamieszkanie w Chorwacji i ten tam na gorze przychylil się do mojich skomleń i dal szansę. Nie chcę za wiele tlumaczyć coby nie zapeszyć.
Spędzam tam poprostu w chwili obecnej wiekszość swojego czasu a Polsce trzymają mnie już tylko studia, ktore muszę skończyć bo obrona dyplomu szykuje się na lato tego roku. Ponieważ mieszkam w Trogirze a profesja partnera wymaga ciąglej jazdy autem okolice poznaję dogłębnie więc staram się coś od siebie doradzić. Też mam syna (7 lat) i też wczesniej spęędzałam z nim wakacje w Cro.
Jesli tylko mogę pomóc to bardzo chętnie, do dysopozycji rodakow cromaniaków będę rownież w sezonie wakacyjnym, jak komu potrzeba dam swoj chorwacki numer.
W chwili obecnej sama potrzebuję pomocy bo koniec lutego chcę wracać i szukam kogoś z Cromaniaków, który będzie się wybierał w tamtą stronę.
Zatem pozdrav
Gandaliela napisał(a):Nie no, spokojnie, nie przepraszaj, nie ma za co Nie wiedzialam tylko dlaczego akurat Kolumb
Sama sie jakieś dwa tygodnie temu po tych plażach włoczylam zbierają cudowne muszle to podala wlasny osąd na forum. Osobiscie bym się na Ciovo od strony Trogiru nie pchala, o wiele piekniejszy jest rejon po drugiej stronie wyspy, widoki , dzikie atoczki, cudo. Mam nawet namiar na apartamenty, syn wlasciciela jest dość znanym w Dalmacji spiewakiem, glos ma cudo, chetnie balują z gośćmi, mogę polecić
Buziaki wszystkim
Gandaliela napisał(a):Sama sie jakieś dwa tygodnie temu po tych plażach włoczylam zbierają cudowne muszle to podala wlasny osąd na forum. Osobiscie bym się na Ciovo od strony Trogiru nie pchala, o wiele piekniejszy jest rejon po drugiej stronie wyspy, widoki , dzikie atoczki, cudo.
Gandaliela napisał(a):Że niby ja ? A dlaczego? Pragnieniem mojego zycia stalo się zamieszkanie w Chorwacji i ten tam na gorze przychylil się do mojich skomleń i dal szansę. Nie chcę za wiele tlumaczyć coby nie zapeszyć.
Spędzam tam poprostu w chwili obecnej wiekszość swojego czasu a Polsce trzymają mnie już tylko studia, ktore muszę skończyć bo obrona dyplomu szykuje się na lato tego roku. Ponieważ mieszkam w Trogirze a profesja partnera wymaga ciąglej jazdy autem okolice poznaję dogłębnie więc staram się coś od siebie doradzić. Też mam syna (7 lat) i też wczesniej spęędzałam z nim wakacje w Cro.
Jesli tylko mogę pomóc to bardzo chętnie, do dysopozycji rodakow cromaniaków będę rownież w sezonie wakacyjnym, jak komu potrzeba dam swoj chorwacki numer.
W chwili obecnej sama potrzebuję pomocy bo koniec lutego chcę wracać i szukam kogoś z Cromaniaków, który będzie się wybierał w tamtą stronę.
Zatem pozdrav