Witam,
wybieram się z rodziną w połowie lipca do Chorwacji, dzięki opiniom zamieszczonym na forum bardzo przypadł mi do gustu kemping Jasenowo - jednak już kilka tygodni temu rezerwacja nie była tam możliwa, szukałam dalej i niby znalazłam jakieś inne kempingi ale coś sama nie mam przekonania,przejrzałam również oczywiście forum ale będę wdzięczna jeśli zechcecie mi pomóc i polecicie jeszcze raz jakieś sprawdzone kempingi. Nie jest to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji, z mężem byliśmy dwukrotnie klika lat temu, kemping to nasz sposób od zawsze na spędzanie wolnego czasu jednak teraz wybieramy się w podróż z dziećmi (1,5 i 5 lat) i wolelibyśmy uniknąć szukania kempingu na miejscu tak jak to zawsze robiliśmy stąd moja prośba na tym forum.
Planujemy tydzień na północy i stamtąd zwiedzanie a potem na tydzień zjad w okolice Dubrownika, jeśli chodzi o kemping nie mamy specjalnych wymagań, zależy mi tylko aby zejście do morza było łagodne i woda płytka jeśli chodzi o dzieci. Jak na razie odrzuciłam Solaris bo nie przepadam za takimi dużymi przypadł mi do gustu kamping Puntica ale liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam
Agnieszka