Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosiłbym o radę gdzie jechać w południowej dalmacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 27.02.2013 14:42

Ok. napisałem żartobliwie :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.02.2013 14:43

bluesman napisał(a):aha :) czyli każda literówka godna jest potępienia ? :)

Zwrócenie uwagi na poprawną pisownię to nie potępienie :idea:
Gondziczka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gondziczka » 26.01.2014 20:03

alechandro napisał(a):
tomek 10010 napisał(a):Witam okolice Dubrownika to super wybór jedziemy tam już trzeci raz piękne okolice i jest co zwiedzać a jak znudzi ci się Chorwacja to można pojechać na wycieczkę do Czarnogóry , jak masz jakieś pytania to pisz

Jedynym problemem jest to, że kwatery zlokalizowane są przede wszystkim za Jadranką...u mnie to odpada bez względu jak pięknie by tam było...co prawda mam już kilka namiarów, które i tak obadałbym w ciemno ale to wciąż mało...najbardziej ciągnie mnie Plat ale jestem na etapie weryfikacji Popovici...w tym roku, będąc w Borku na Peljesać osobiście sprawdzę te miejsca.... :D

Witam
Jak możesz to podziel się proszę zdobytymi namiarami na apartamenty
Wybieram się tego lata i jeżeli mogę prosić n meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Prosiłbym o radę gdzie jechać w południowej dalmacji - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone