Leszek Skupin napisał(a):Moondek weź kurna wyłącz ten telewizor po lewej
Nie mogę, ten obraz ma nade mną kontrolę W końcu to obraz kontrolny
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):oj, Moondku, teraz zauważyłam kilka literówek, które jednak nie mają wpływu na treść, sorki, gapa ze mnie straszna (niestety po polsku tez zdarza mi się zjadac literki..). Mam nadzieję, że się nie gniewasz.
Mąż skorygował, teraz idealnie!
Skoro smo se odlučili doći. Ali imamo još par pitanja:
1. Zbog velikih gužvi na autocesti i na granicama subotom, mi bismo rado rezervirali apartman od petka 27.07 do petka 10.08 ili od nedjelje 29.07 do nedjelje 12.08, ako je moguće. Jako nam je važno.
2. Šta se tiče cijene apartmana, da li bi moglo za 28 eura po danu?
3. Na koji način da potvrdimo definitivan datum rezervacije, kad već odlučimo, da sigurno dolazimo?
Srdačan pozdrav
płonę rumieńcem ze wstydu
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Sve sobe posjeduju vlastitu kupaonicu i mogućnost služenja zajedničke kuhinje.
czyli:
Kazdy pokój wyposażony jest w łazienkę i macie Państwo możliwość korzystania ze wspólnej kuchni.
Znaczy, że jest tylko jedna kuchnia dla wszystkich gości
Czy dobrze rozumiem, że cena obejmuje pokój z łazienką, natomiast kuchnia znajduje się osobno i jest dostępna dla pozostałych mieszkańców willi? Czy jednak kuchnia znajduje się w apartamencie, tylko jest po prostu mała?
Ako sam dobro shvatio, cijena je za sobu s kupatilom, a kuhinja je samo jedna, odvojena od sobe i dostupna svim gostima. Ili je možda apartman ipak opremljen kuhinjom ali malom?
Tyle żeby potem nie było, że to przeze mnie i moje i małżonka zdrowie się upiłeś...
Udanej zabawy!
CroCop napisał(a):Czy mógłby mi ktoś napisac jak jest po chorwacku:
"Z podziękowaniem za okazaną dobroć i gościnę"
Potrzebuje to dołączyć do życzeń wielkanocnych życzenia już znalazłem