dzieki kiano
jolu mozesz dac jakies namiary na ten słownik? gdzie go mozna zamowic? bo jakos nie moge go znalesc
wersja elektroniczna by mi sie bardziej przydala bo lepsze to niz szperanie miedzy tymi kartkami
Jolanta Michno napisał(a):Narc napisał(a):jolu mozesz dac jakies namiary na ten słownik? gdzie go mozna zamowic? bo jakos nie moge go znalesc
To słownik w całości po chorwacku.
Ja go dostałam.
Ale znalazłam stronę, gdzie on jest. Popatrz TU.
Pozdrav
Jola
Estera napisał(a):BOK SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzbuję waszej pomocy.....a dokładniej wyjątkowych życzeń z okazji urodzin
Będę ogromnie wdzięczna
za pomoc
Jolciu masz jakiś pomysł????
Estera
moondek napisał(a):Dostałem od znajomych namiar na bardzo fajny apartament i jestem w trakcie końcowych ustaleń dotyczących rezerwacji. O ile z pomocą kilku podstawowych zwrotów zamieszczonych na stronie Toudee'go wydukałem parę podstawowych zdań typu "Kali być murzyn", o tyle teraz chcę przejść do finalizacji. Byłbym wdzięczny za przetłumaczenie na chorwacki poniższego tekstu:
Jesteśmy prawie zdecydowani. Mamy jeszcze kilka pytań:
1. Czy z uwagi na duże korki na autostradach i granicach w soboty, możemy dokonać rezerwacji terminu od piątku 27.07 do piątku 10.08 lub od niedzieli 29.07 do niedzieli 12.08? Jest to dla nas bardzo istotne.
2. Czy ostateczna cena za apartament może wynieść 28Euro?
3. W jaki sposób możemy dokonać ostatecznej rezerwacji terminu?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):moondek napisał(a):Dostałem od znajomych namiar na bardzo fajny apartament i jestem w trakcie końcowych ustaleń dotyczących rezerwacji. O ile z pomocą kilku podstawowych zwrotów zamieszczonych na stronie Toudee'go wydukałem parę podstawowych zdań typu "Kali być murzyn", o tyle teraz chcę przejść do finalizacji. Byłbym wdzięczny za przetłumaczenie na chorwacki poniższego tekstu:
Jesteśmy prawie zdecydowani. Mamy jeszcze kilka pytań:
1. Czy z uwagi na duże korki na autostradach i granicach w soboty, możemy dokonać rezerwacji terminu od piątku 27.07 do piątku 10.08 lub od niedzieli 29.07 do niedzieli 12.08? Jest to dla nas bardzo istotne.
2. Czy ostateczna cena za apartament może wynieść 28Euro?
3. W jaki sposób możemy dokonać ostatecznej rezerwacji terminu?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Skoro smo se odlučili doći. Ali imo još par pitanja:
1. Zbog velikih gužva na autocesti i na granicama subotom, mi bismo rado rezervirali apartman od petka 27.07 do petka 10.08 ili od nedjelje 29.07 do nedjelje 12.08, ako je moguće. Jako je nama važno.
2. Šta se tiče cijene apartmana, da li bi moglo za 28 eura po danu?
3. Na koji način da potvrdimo definitivan datum rezervacije, kad već odlučimo, da sigurno dolazimo?
Srdačan pozdrav