dzięki za korektę
...jakoś nigdy nie mogę tych ptaszków upilnować
pozdr.
*kasia* napisał(a):"I vi meni nedostajete iako imam punu kucu poljaka ali nisu kao Vi.
Primite posebne pozdrave od nas.
Jos mi se nije javio Seba."
*kasia* napisał(a):Dzień dobry "Nijesam ti nimalo zadovoljna sa ovom Adrian ekipom.Najprvo oni imaju dvoje male djece koji nimalo nijesu odgojeni.Žena od Adrian ništa ne radi nego čuva pesa.Strašno su me razočarali kad su mi mluvili da će pes sa njima spavat u sobi.Ja ne dozvoljavam životinje da ulaze u apartman a oni se prave da mene ništa razumiju.Tako ti imam problem Doveli su prijatelja dva doma prije moga i u mene se dolazi kupat i svaku veče dolazisa ženom u moj dom knjima u apartman.Trebao ga je dovesti da u mene stoji pa onda nebi bilo problema.Ja imam i druge goste ne samo njih,ali nemaju nimalo obzirai prave se da me ne razumiju."
Kasia
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):*kasia* napisał(a):Dzień dobry "Nijesam ti nimalo zadovoljna sa ovom Adrian ekipom.Najprvo oni imaju dvoje male djece koji nimalo nijesu odgojeni.Žena od Adrian ništa ne radi nego čuva pesa.Strašno su me razočarali kad su mi mluvili da će pes sa njima spavat u sobi.Ja ne dozvoljavam životinje da ulaze u apartman a oni se prave da mene ništa razumiju.Tako ti imam problem Doveli su prijatelja dva doma prije moga i u mene se dolazi kupat i svaku veče dolazisa ženom u moj dom knjima u apartman.Trebao ga je dovesti da u mene stoji pa onda nebi bilo problema.Ja imam i druge goste ne samo njih,ali nemaju nimalo obzirai prave se da me ne razumiju."
Kasia
W żadnym razie nie jestem zadowolona "ekipą Adriana". Przede wszystkim dlatego, że mają dwoje żle wychowanych dzieci. Zona Adriana nic nie robi tylko zajmuje się psem. Okropnie mnie rozczarowali, kiedy powiedzieli, że pies będzie spał z nimi w pokoju. Ja nie zezwalam na to, by zwierzęta wchodziły do apartamentu, a oni udają, że nie rozumieją, co do nich mówię. Przywieźli ze sobą przyjaciela (dwa domy od nas) i ten facet przychodzi się tutaj kąpać i generalnie każdy wieczór wraz z żoną spędzają w apartamencie z moimi gośćmi. Powinni byli ulokować go u mnie i nie byłoby problemu. Ja przecież mam i innych gości, nie tylko ich, ale oni w ogóle się z tym nie liczą (zachowują się tak, jakby byli sami) i udają, że mnie nie rozumieją.
marcek_pl napisał(a):Witam! Czy ktoś może pomóc w rozszyfrowaniu co to za śliwka -žužula? mam wrażenie, że to nazwa swoista dla Dalmacji, nie mogę znaleźć w Internecie
Moi gospodarze dodają žužulę do rakiji, więc nie widziałam jej świeżej a tylko zmacerowaną po miesiącach stania w alkoholu mam wrażenie, że to rodzaj mirabelki.
Z góry hvala za pomoc
orfik11 napisał(a):Witam. Mam serdeczna prośbę. Proszę o pomoc. Będąc w ukochanej Croatii kupiłem sobie sim kartcę w T-Com. Bardzo sie przydała. W komplecie dostałem kartę zgłoszeniową, wypełniłem ją i wysłałem. Pisało, że po odesłaniu dostanie się bonus - 50 Kuna. Juz po przyjeździe do Polski otrzymałem smsa o treści " Dostavite nam ispunjenu Simpa pristupnicu i na racun vam stize 50 Kuna, dobrodoslice i pogodnosti clanstva u +clubu! "
Więcej informacji na adresie który podali. Czy ktoś może to przetłumaczyć i powiedzieć co zrobić, żeby dodali te 50 kuna. Mam tam przyjaciół piszemy ze sobą ina pewno , skoro już dają bonus to się przyda.
Puno pozdrava Cromaniaców.