Janusz Bajcer napisał(a):
Jeśli nie masz polskiej klawiatury z polskimi znakami - to OK.
Ale masz polszczyznę i możesz ją zastosować.
A co to "ogonki" , to dobrze się domyślasz.
Nie zwracam uwagi na drobne literówki, czy też brak kilku polskich literek lub przecinków , ale jak bez nich napisany jest cały dłuższy tekst (a nie jedno zdania) , to przypominam o akcji BYKOM STOP nie tylko Tobie.
Ps. Wskaż gdzie w moich wypowiedziach nie używam nagminnie interpunkcji
A MKM to fajny chłop - tylko niepoprawny "serbofil" cierpiący na "albanofobię
Tak wiec Panie Januszu , nie jestem alfa i omega abym wiedziela ze w swiecie wirtualnym istniej cos jak strona dla balwanow , ktorzy wklejaja caly tekst z bledami i wklejaja juz poprawiony .
Przyznam ze uczestnicze w wielu forach ale nigdy nie spotkalam sie z tym iz komus przeszkadza brak polskiej czcionki , na kazdej klawiaturze sa polskie litery bo o tym Pan wspomina. Tu raczej chodzi jaki kto ma system , w systemie , Niemieckim, Serbskim , i Chinskim nie ma Polskiej czcionki , rowniez w wypadku kiedy jest Angielski taki jak moj. Na Serbskiej klawiaturze bedzie Polska czcionka jesli system bedzie Polski. System to np xp lub vista. w polsce 2 lata temu sprzedawali tylko Angielskie Visty wiec Pan wybaczy . Mysle ze juz Pan zrozumial .
Co do Pana interpunkcji i jej braku to naprawde nie mam czasu by sie tym zajmowac i jak dzieciak udowadniac . prosze przesledzic swoj tekst , brakuje tam przeciwnow .
Skoro kaze mi sie Pan domyslac co to sa Pana "ogonki" to jest Pan dosc niesprawiedliwy bo mysle ze latwiej jest czytac tekst bez polskiej czcionki niz glowic sie co to sa "ogonki"
Pan nie zwraca uwagi na interpunkcje a ja na polska czcionke tylko i wylacznie z powodu jej braku ,prosze mi wierzyc ze kiedy ja mam zawsze jej uzywam . Wedlug Pana "ty powinnas ja niemusze" "moja racja jest mojsza " . To sie nazywa brak tolerancji . Jest Pan zarazem zabawny i arogancki .
Nie chce wiecej zasmiecac forum tym podobnym problemem ...