"Daszki" są - w okienku postu w prostokąciku za "Kolor tekstu".
Klikasz i wstawiasz znak specjalny.
Janusz Bajcer napisał(a):"Daszki" są - w okienku postu w prostokąciku za "Kolor tekstu".
Klikasz i wstawiasz znak specjalny.
Wyrocznia napisał(a):Majdan72 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie :
Czy ma pani wolny jeszcze jeden apartament 2+1 ,w terminie 23.07-04.08 ? Potrzebuję go dla szwagra z rodziną.
Imate li još jedan slobodan apartman 2+1, u roku od 23-07 do 04.08? Trebam ga za šogora s obitelji.
Majdan72 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie :
Dzień dobry
Kontakt do pani dostałem od ... . Mówiła mi,
że ma pani wolny apartament dla dwóch osób dorosłych i dziecka + mały pies , w terminie 23.07-04.08. Proszę wysłać zdjęcia domu ,oraz apartamentu. Poza tym proszę podać cenę za noc i ile trzeba by było wysłać zaliczki ?
AniaJerzy napisał(a):Witam Państwa,
Uprzejmie proszę o przetłumaczenie tekstu:
Witaj Jadranko,
Czy w terminie 23.06-30.06.2017(8 nocy) masz wolny apartament 2 istok i 3 istok?Chciałabym przyjechać z rodziną.Jaki koszt?
Serdecznie pozdrawiam
Anna
Anna
lillylive napisał(a):Witam ponownie. Tak jak było ustalone wcześniej przesyłam kolejna zaliczka 150e za apartament niebieski od nas,niestety nasi znajomi którzy rezerwowali apartament rózowy nie mogą z przyczyn losowych przyjechać tak wiec drugiej zaliczki nie będzie z ich strony bardzo załuja i jest im przykro za te sytuacje. Przelew będzie od Panstwa (...)ale potwierdzenie rezerwcji proszę wysłać mi na : ...Pozdrawiam serdecznie
lillylive napisał(a):I jeszcze ten tekst jak można ☺:
Możliwe że inni znajomi pojadą na miejsce tamtych ale to dopiero za tydzień będę wiedzieć,gdyby jednak nie to czy jest możliwość częściowego zwrotu zaliczki dla tych co nie mogą pojechać?pozdrawiam.