glonik21 napisał(a):Nemamo, ali smo registrovani smjestaj.
glonik21 napisał(a):vi samo kazite hocete li u parteru ili na spratu ,to bi vam bio apartman sa zuto posteljinom 8 slika po redu i apartman sa crvenom posteljinom 11 slika po redu.apartmani su vam super, to vam je pravo mjesto za odmor.termin kad bi vi dosli je slobodan pa mozete da birate sprat. poz, mi imamo vec rezervisanih apartmana od polaka koji kod nas dolaze po nekoliko godina redom- kolejna prosba o przetlumaczenie
glonik21 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie :
mi nismo hotel da bi izdavali fakture ako uplatite iznos na bankovni racun mogu da vam dam tu potvrdu i potvrdu o boravisnoj taksi. javite vi meni da li da vam cuvam apartmane još jedan poz od porodice spicanovic
glonik21 napisał(a):u redu nema problema ja cu vam rezervisati apartmane ali mi posaljite vas br, telefona i uplatite mi na bankovni račun avans od 50 eura da bih ja bila sigurna da cete doci.pored slika imate skeniran racun od CKB BANKE ILI POŠALJITE VESTER UNIONOM-TAKOĐE MI NAPISITE ODAKLE DOLAZITE. poz od porodice spicanovic- proszę o przetłumaczenie
Majdan72 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie :
Czy ma pani wolny jeszcze jeden apartament 2+1 ,w terminie 23.07-04.08 ? Potrzebuję go dla szwagra z rodziną.
walp napisał(a):Czyli szwagier to sogor. Nie znałem.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Czyli szwagier to sogor. Nie znałem.
Może powinno być šogor ...
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Czyli szwagier to sogor. Nie znałem.
Może powinno być šogor ...