Voytmaster napisał(a):Witam serdecznie i proszę o przetłumaczenie tekstu: Witam Denisa, po kilku latach stęskniliśmy się za Wami i za uroczą Baska Voda. Wiem z portalu Booking com., że w terminie naszego urlopu u Was nie ma wolnych miejsc. Ale może poleciłabyś nam kogoś ze znajomych? Konkretnie to wybieramy się z przyjaciółmi i zależy nam na 2 apartamentach (2 osobowych) w terminie -31.07 do 10.08. Super byłaby miejscówka w Waszej okolicy. Pozdrowienia dla Ciebie i Tita ,Wojtek i Agata.
Cromireczka napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w tłumaczeniu tego zdania. Chodzi o zamianę łóżek w apartamentach:
"Moguće je da u jednoj sobi budu odvojeni kreveti kao na starim slikama. Zamijeniti ćemo krevete s apartmanom ALI."
Wyrocznia napisał(a):Cromireczka napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w tłumaczeniu tego zdania. Chodzi o zamianę łóżek w apartamentach:
"Moguće je da u jednoj sobi budu odvojeni kreveti kao na starim slikama. Zamijeniti ćemo krevete s apartmanom ALI."
Ekspertem od chorwackiego nie jestem, ale myślę, że dam radę (Mirko, jakby co, popraw):
"Możliwe, że w jednym pokoju będą oddzielne łóżka tak jak na starych zdjęciach. Zamienimy łóżka z apartamentem ALI"
Voytmaster napisał(a):Poproszę o kolejne tłumaczenie:Dziękuje za szybką odpowiedź. Niestety termin mamy nie do ruszenia. Widzieliśmy "nasz" apartament, jest pięknie, szkoda tylko, że tak późno wzięliśmy się za rezerwację. Nie chcemy robić Wam kłopotu, ale jeśli ktoś z waszych znajomych miałby w tym terminie wolne miejsca, bylibyśmy bardzo wdzięczni za informacje. Jest tylko jedna zmiana - Nasi znajomi potrzebują apartament na 3 osoby (będzie z nimi 15to letnia córka)
Cromireczka napisał(a):Wyrocznia napisał(a):Cromireczka napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w tłumaczeniu tego zdania. Chodzi o zamianę łóżek w apartamentach:
Ekspertem od chorwackiego nie jestem, ale myślę, że dam radę (Mirko, jakby co, popraw):
"Możliwe, że w jednym pokoju będą oddzielne łóżka tak jak na starych zdjęciach. Zamienimy łóżka z apartamentem ALI"
Dziękuję serdecznie. Tym samym kolejne wakacje spędzę w Cro.