janusz z rumi napisał(a):Pisze ostatnio z Chorwatem i chyba rozumie co pisze, więc może nie jest tak źle
pozdraw
To się okaże jak do niego pojedziesz
janusz z rumi napisał(a):"Dobro Jutro
Ove godine planiramo kupiti licencu za lov sa samostrijelom, dakle imam pitanje:
1. Jeste li odobriti samostrel (dozvola za Sportski ribolov na moru), također možete uhvatiti na mamac?
2. Godišnji odmor provesti na Korčuli i Pelješcu, od onoga što ja mogu vidjeti postoje različite ribolovne zone. Mi smo zainteresirani G4 zonu i zonu G6 (kartu u prilogu), moramo kupiti dozvolu za obje zone zasebno, ili možete kupiti jedan dozvola npr. Mjesečno?
3. Koliko dozvolu za individualno ronjenje u Hrvatskoj? "
mam nadzieję, że będzie poprawnie
pozdrav
janusz z rumi napisał(a):"Dobro Jutro
Ove godine planiramo kupiti licencu za lov sa samostrijelom, dakle imam pitanje:
1. Jeste li odobriti samostrel (dozvola za Sportski ribolov na moru), također možete uhvatiti na mamac?
2. Godišnji odmor provesti na Korčuli i Pelješcu, od onoga što ja mogu vidjeti postoje različite ribolovne zone. Mi smo zainteresirani G4 zonu i zonu G6 (kartu u prilogu), moramo kupiti dozvolu za obje zone zasebno, ili možete kupiti jedan dozvola npr. Mjesečno?
pozdrav
North Slav napisał(a):janusz z rumi napisał(a):"Dobro Jutro
pozdrav
Przepraszam, nie chcę wyjść na bufona, ale włos się jeży, jak to czytam... To jest groza, a nie tłumaczenie...