orson napisał(a):Poproszę o przetłumaczenie:
mateus apartman br.2 ne iznajmljujemo jer tu spavaju moja djeca apartmanbr 8 2+2 je 100 eura na noć i tu mogu spavati samo 4 osobe apartmanje na drugom katu i novo je opremljen inače cjene po krevetu ili postelje utom terminu koji želite je20 do 25 eura zavisi koji apartman želite ja sam vama ponudila jeko nisku cjenu 15 eura po osobi a djeca samo 5 eura po djetetu za mene je cjena od 70 eura dnevno za vas 6 osoba sa djecom premala jedina realna cjena za mene je 90 eura po danu s tim da se ja pobrinem za parking vašeg drugog auta toliko o tome sve slike imate na internetu pozdrav ozrenka
Z góry dzięki
Mateus, apartament nm.2 nie wynajmujemy bo tam śpią nasze dzeci, apartament nm.8 2+2 jest 100 euro dla noc i mogę spać tylko 4 osoby, apartament jest na drugim piętrze i wyposażenie jest nowe, zresztą cena dla łóżko jest 20 - 25 euro'w waszym terminie záleží który apartament chcecie. Zaproponowałem bardzo niską cenę 15 euro dla osobe a dzieci tylko 5 euro dla dziecka. Dla mnie cena od 70 euro za dzień dla 6 osób z dziećmi jest zbyt mała. Jedyna realna cena, dla mnie jest 90 euro za dzień ale ja muszę rozwiązać problem parkowanie drugiego samochodu. Tyle o tym, wszystkie zdjęcia macie w internecie. pozdrawiam Ozrenka