Bardzo proszę o przetłumaczenie :
Witam
Jaka jest cena za apartament 2+1 w podanym przeze mnie terminie ?
pozdrawiam.
Majdan72 napisał(a):Jaka jest cena za apartament 2+1 w podanym przeze mnie terminie ?
pozdrawiam.
Hm, to mnie akurat nie dziwi....sviva napisał(a):Pani Kasiu mógłbym prosić o przetłumaczenie? Wujek Google sobie nie radzi.
Dobar dan Slawek, u cjenu su uključene sve naknade,dobili ste popust jer je žena trudna, ako ste zainteresirani pošaljite avans od 150 eura u vrijednosnom pismu na adresu ........ Poslat ću vam slike svih apartmana pa ih podjelite vašim prijateljima ako su zainteresirani za ljetovanje kod mene,veselm se budućoj suradnji.Lijep pozdrav iz Metajne .
Z góry dziękuję.
marmed napisał(a):"Dzień Dobry Pani Blażenka,
mam rezerwację pokoju 2 osobowego w terminie 20-29.06 a dzisiaj okazało się, że w tym terminie moja siostra może też mieć urlop i mógłbym ją i jej córkę zabrać do Państwa ( córka 10 lat ). Czy pokój 2+2 byłby wolny w tym terminie ? Może być inny pokój ale ważne aby był z tarasem i widokiem na morze. Ostatecznie potwierdziłbym rezerwację dla 4 osób w przyszłym tygodniu, jeżeli nie ma wolnego, rezerwacja zostaje jak jest dla 2 osób. Dziękuję i Pozdrawiam "
Majdan72 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie dwóch wiadomości:
1. Droga pani Milenko ,czy w terminie 29.06-12.07 jest wolny apartament obok pokoju bez kuchni ,który zajmowaliśmy ostatnio (interesuje mnie ten apartament na piętrze, po lewej stronie od schodów)? Jeśli tak, to jaka jest jego cena w tym roku ?
Pozdrowienia dla dzieci i wnuków.
2. Drogi Slavko , czy apartament 2+1,który zajmowaliśmy w zeszłym roku (chyba nr.1) jest wolny w terminie 29.06-12.07 ?
sviva napisał(a):Pani Kasiu prosiłbym o pomoc.
Dobar dan gospon Slawek,nije nužno da šaljete avans,vidim da ste
poštena familija,za vas ču sačuvat apartman C,molim vas da mi na
vrijeme javite ako dođe do kakvih promjena kod vas. Lijep pozdrav iz
Metajne
kajkaj napisał(a):"Cześć
Także się cieszymy że znów będziemy u was. Mój brat nie jedzie ze swoją rodziną, jest kawalerem i nie ma dzieci, może pozna jakąś Chorwatkę w celach matrymonialnych "