Majdan72 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie :
Dzień dobry
Jutro przyjeżdżamy ,do zobaczenia.
Pozdrawiam.
Poštovani, dolazimo sutra. Vidimo se.
Pozdrav
Majdan72 napisał(a):Proszę o przetłumaczenie :
Dzień dobry
Jutro przyjeżdżamy ,do zobaczenia.
Pozdrawiam.
Bocian napisał(a):Žuja to prawo. Tu chodzi moim zdaniem o taką grę słów że piwo Ožujsko jest jakby obowiązkowe. Tak myślę.
Nazwa piwa Ožujsko wywodzi sie od nazwy miesiąca marca (ožujak). Žuja to potoczna nazwa tego piwa. Taka ksywka
kuba74 napisał(a):Bocian napisał(a):Žuja to prawo. Tu chodzi moim zdaniem o taką grę słów że piwo Ožujsko jest jakby obowiązkowe. Tak myślę.
Nazwa piwa Ožujsko wywodzi sie od nazwy miesiąca marca (ožujak). Žuja to potoczna nazwa tego piwa. Taka ksywka
Bocian, nie wiem czy akurat o to chodzi bo taki napis spotkałem też na szklanej butelce piwa Tomislav
Jacek 206 napisał(a):Witam,
mam 2 tłumaczenia :
1.
Da u pravu ste,ubuduće cu morat biti brza...mozda se nekad u budućnosti i usaglasimo. Svakako hvala vam na upit
2.
plaže ispod kuće su lijepe, sitni šljunak i lako se ulazi u more. Javite mi ako dolazite kod mene tako da rezerviram apartman za vas.
ten 2 jest zarezerwownay, czy muszę jeszcze potwierdzić?
dzięki
mirko napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Witam,
mam 2 tłumaczenia :
1.
Da u pravu ste,ubuduće cu morat biti brza...mozda se nekad u budućnosti i usaglasimo. Svakako hvala vam na upit
2.
plaže ispod kuće su lijepe, sitni šljunak i lako se ulazi u more. Javite mi ako dolazite kod mene tako da rezerviram apartman za vas.
ten 2 jest zarezerwownay, czy muszę jeszcze potwierdzić?
dzięki
1.
Tak, pan ma rację, w przyszłości będę musiała być szybka ... może kiedyś w przyszłości, zgodzimy się. W każdym razie, dzięki za zapytanie.
2.Plaże pod domem są piękne, małe kamyczki i łatwy dostęp do morza. Dajte mi znać, jeśli przyjadziecie
do mnie, więc zarezerwować apartament dla pana.
Bocian napisał(a):kuba74 napisał(a):Bocian napisał(a):Žuja to prawo. Tu chodzi moim zdaniem o taką grę słów że piwo Ožujsko jest jakby obowiązkowe. Tak myślę.
Bocian, nie wiem czy akurat o to chodzi bo taki napis spotkałem też na szklanej butelce piwa Tomislav
Niemożliwe.
Chyba, że to jakaś nowość bo piwa są z tego samego browaru.
Na takiej butelce?
Magda75 napisał(a): " mam nadzieję, że nie zrobiłam zbyt wielu błędów"?