napisał(a) sviva » 04.07.2014 19:50
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):sviva napisał(a):Witam serdecznie,
potwierdzamy przyjazd 13.07 w godzinach południowych.
Mamy pytania. Czy w apartamentach są sztućce, garnki, czajnik?
Czy w aneksach kuchennych jest jakaś płyta grzejna?
O której godzinie mamy dokładnie być?
z wyrazami szacunku
Poštovani, potvrđujemo naš dolazak 13.07 poslije podne. Imamo par pitanja: Je li kuhinja opremljena priborom za jelo, loncima, kuhalom za vodu i sl.? Je li u kuhinji i štednjak? U koliko sati mogli bismo se smjestiti u apartman?
Lijep pozdrav.
P.S ode mnie: nie bardzo zrozumiałam intencje ostatniego zdania; ponieważ w pierwszym zaznaczasz, kiedy przyjeżdżacie, to czemu pytasz, o której powinnaś być na miejscu? Czy chodzi o to, o której godzinie możecie się zakwaterować? Tak to właśnie przetłumaczyłam; jeśli nieprawidłowo, daj znać.
A propos wyposażenia kuchni i aneksów kuchennych- zawsze są wyposażone w sztućce, garnki itp., a tym bardziej kuchenki do gotowania lub płyty grzewcze... jaki sens miałaby kuchnia bez tego ?
Pozdrawiam
Na zdjęciu apartamentów (nie będę go umieszczał bo mnie Pan Janusz pogoni) widać kuchenkę mikrofalową ale już płyty gazowej, elektrycznej czy indukcji nie bardzo więc wolimy się upewnić, żeby dobrze jedzenie dostosować, które chcemy wziąć. Tak, chodzi mi o godzinę o której możemy się stawić i zakwaterować - trzeba będzie być o 10 to będziemy, jak trzeba będzie o 12 to poczekamy na plaży bo wcześnie rano planujemy wyjazd z Plitvickich, droga z 2,5 godz więc chcemy wiedzieć, żeby potem się nie prażyć 3 godzin w aucie...
Co do wyposażenia w sztućce to tylko w kwestii utwierdzenia.