Bunio napisał(a):Witam.Niestety z przyczyn osobistych znajomi dla których zarezerwowany był apartament...w terminie....są zmuszeni z rezygnacji z wyjazdu,w związku z czym proszę o anulowanie rezerwacji w/w apartamentu.Czy zaliczka wpłacona za ten apartament może być dołączona do całkowitej kwoty za wynajęcie apartamentu...?Przepraszam za kłopot i pozdrawiam.
Poštovani, nažalost zbog osobnih razloga naši prijatelji za koje je bio rezerviran apartman..... od... do.... prisiljeni su odustati od rezervacije. U tom slučaju molim da se ista poništi. Je li moguće da se uplaćeni predujam za taj apartman uračuna u cjelokupni iznos za najam našeg apartmana? Ispričavamo se zbog problema.
Lijep pozdrav.
P.S. ode mnie: Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam.. bo tekst jest niejasny... czy to chodzi o to, że zaliczka wpłacona za apartament, z którego zrezygnowano ma być wliczona w cenę łączą apartamentu, który wynajmujecie Wy? Jeśli tak, to ok, tak to przełożyłam.. Jeśli nie (bo szczerze mówiąc z pl tekstu to nie wynika, a przynajmniej nie jest to takie oczywiste; dlatego "dołożyłam" słówko "našeg", ale wyróżniłam je kursywą ), dajcie znać.