Dżejan napisał(a):
Bardzo dziękuję za ofertę. Ten termin mi odpowiada.
Chciałbym się upewnić czy to jest apartament z tego linku: ....
Jeśli chodzi o cenę to czy nie mogłaby ona być trochę niższa, powiedzmy ... euro?
Jesteśmy z rodziną bardzo zainteresowani pobytem u Państwa.
Pozdrawiam
Daral7 napisał(a):Cześć Tomas.
Poznaliśmy się w 2008r. w ..... Zastanawiamy się nad powrotem do ... w tym roku. Jak wygląda sytuacja w drugiej połowie sierpnia. Czy ta mała plaża jest bardzo oblegana w tym okresie ? Mamy już dwoje dzieci ( 10 i 2 lata ) i zastanawiamy się czy nie będzie tam wtedy za bardzo tłoczno. Czy te apartamenty na skarpie są już otwarte ?
W 2008 i 2009 r. byliśmy u ... Zdjęcie w załączniku.
Pozdrawiam
sviva napisał(a):Proszę o przetłumaczenie bo google translator sobie nie radzi a nie wiem o co chodzi:
"Ok, nema problema kada stignu novci potvrdiću rezervaciju a vi danas popodne provjerite na apartmaniji ja ću već napraviti rezervaciju."
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):sviva napisał(a):Proszę o przetłumaczenie bo google translator sobie nie radzi a nie wiem o co chodzi:
"Ok, nema problema kada stignu novci potvrdiću rezervaciju a vi danas popodne provjerite na apartmaniji ja ću već napraviti rezervaciju."
Ok, jak tylko pieniądze dojdą, potwierdzę rezerwację, a Pan/Państwo dziś po południu możecie sprawdzić, że na portalu apartmanija już zarezerwuję (ten termin).
alienacjaa napisał(a):Dziękuję za wiadomość.
Bardzo cieszymy się z urlopu w Chorwacji, w Orebic będziemy prawdopodobnie wieczorem. Sądzę, że nie będziemy mieli problemu z trafieniem, dzięki mapce na Waszej stronie.
Do zobaczenia 17 czerwca.
Pozdrawiam