Pani Kasiu ....
mogę prosić o pomoc w tłumaczeniu mojego listu , jest na 190str.
Bardzo proszę
Klara32 napisał(a):Witamy was ...
dziękujemy na odpowiedż , na listy odpowiadajcie w waszym języku chorwackim dla nas nie jest to problemem przetłumaczyć . Proszę serdecznie pozdrowić od nas mamę i oczywiście tatę też ....
My na dzień dzisiejszy a raczej się to nie zmieni stwierdzamy że w tym roku nie damy rady przyjechać do was . Bardzo smutno mi z tego powodu , bo bardzo chciałam ale jak pisałam otworzyliśmy dwa sklepy i nie mogę zostawić teraz tego wszystkiego gdyż zbyt wiele nas to kosztowało . Ale na pewno jeszcze nas ugościcie , wspominamy bardzo miło wakacje z wielkim sentymentem a zarazem żalem , że w tym roku nas tam nie będzie .
Proszę ucałować Tonkę i życzyć jej dużo zdrówka .
Pozdrowienia z Polski
Jadaccy napisał(a):Obawiam się, że jest to nie możliwe. Urlop rozpoczynamy od 9.08 i nie uda nam się przyspieszyć wyjazdu o kolejne dwa dni. Możemy natomiast spróbować innego wariantu z przyjazdem do Was 17.08 lub 16.08. ale wówczas tylko na 6-7 dni. Pierwszy tydzień spędzimy w innym miejscu i następnie przejedziemy do Supetaru. Czy w tym terminie byłby wolny apartament (studio) dla dwóch osób? Proszę odpowiedzieć po chorwacku.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Jadaccy napisał(a):Obawiam się, ... Proszę odpowiedzieć po chorwacku.
Bojim se da je nemoguće. Godišnji nam počinje od 9.08 i nećemo moći pomaknuti naš dolazak za još 2 dana. Ali mogli bismo probati nešto drugo: da dođemo 17.08 ili 16.08 samo što u tom slučaju ostajemo 6-7 dana. Prvih tjedan dana provesti ćemo na drugom mjestu zatim dolazimo u Supetar. Hoće li u tom terminu biti slobodan studio apartman za dvije osobe? Odgovorite molim na hrvatskom.
Lijep pozdrav
*kasia* napisał(a):Witam bardzo serdecznie
Bardzo proszę o pomoc w tłumaczeniu poniższego
"Draga moja Kasia dago mi je da si se javila,imate prekrasnu djevojčicu.
Kako je brzo narasla,i mnogo ti je lijepa.vidi se da joj je Martin tata.
Kako ste vi ,kako vam je zdravlje,ja tako tako,zima je bila duga i punoje
bilo kiše pa ništa ne valja,ali imam puno posla morala sam se pripremit
turisti su već počeli dolazit.
Kako je Sebastian,i njemu je žena imala rodit ali neznam jeli rodila ništa mi ne javlja.
Eto toliko moja Kasia za sada puno mi pozdravi Martina i malu Ani vi ste
predivni ljudi,a tebi šaljem veliki poljubac."